Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2022, 8:30
Čas čítania 4:53
Dominik Vetrák

5 najťažších a najlepších súbojov s bosmi v Elden Ringu. Možno si hru prešiel bez toho, aby si ich vôbec stretol

TECH ELDEN RING
Uložiť Uložené

V Elden Ringu sa skrývajú veľké tajomstvá. Množstvo z nich pred tebou skryje aj súboje s bosmi. Toto je 5 najlepších z nich, ktoré môžu hráči celkom minúť.

Elden Ring je vynikajúca hra, ktorej sme v recenzii udelili 9,5/10. Jednou z jej najsilnejších stránok sú súboje s bosmi. Bohužiaľ, hra dokáže byť až príliš mysteriózna. Ak ju celú detailne nepreskúmaš a neporozprávaš sa s istou postavou v určitom čase, nebudeš môcť dokončiť nejakú príbehovú líniu alebo sa vôbec nedostaneš do rozľahlých bonusových oblastí.

Ak by sme sa neriadili návodmi na Googli a Youtube, je isté, že ani my by sme niektoré tajomstvá neodkryli a nepostavili by sme sa ani niektorým zaujímavým nepriateľom. V Elden Ringu sa nachádzajú desiatky takzvaných súbojov s bosmi. Ide o nepriateľov rôzneho druhu, ktorí predstavujú náročnú výzvu. Majú unikátne schopnosti a animácie pohybov, ktoré by si sa mal naučiť naspamäť, aby si sa im dokázal vyhnúť.

Tipy pre začiatočníkov: Ako prejsť Elden Ring.
Tipy pre začiatočníkov: Ako prejsť Elden Ring. Zdroj: Bandai Namco/From Software

Vo väčšine hier čelíme všetkým bosom, pretože ich vytvorenie je náročné a vývojári nechcú, aby ich prácu niektorí hráči úplne obišli. V Elden Ringu sa však nachádzajú desiatky voliteľných súbojov, ktoré môžeš úplne ignorovať a hru bez problémov aj tak prejsť. My sme vybrali päť najlepších voliteľných súbojov s bosmi, ktoré by mal podstúpiť každý hráč, ak nechce prísť o skvelé zážitky. 

Dizajn niektorých nepriateľov je veľmi vydarený, takže ho určite budeš chcieť zažiť prvýkrát na vlastnej koži. Nepozeraj tak iné videá než návody, ako sa k bosom dostať. 

Odporúčané
10 tipov, ako hrať Elden Ring a poraziť ťažkých bosov (Návod) 10 tipov, ako hrať Elden Ring a poraziť ťažkých bosov (Návod) 6. marca 2022, 10:30

1. Starscourge Radahn

Generál Radahn je medzi hráčmi obľúbený aj preto, že doslova držal hviezdy na oblohe, aby nespadli na zem a neublížili ľuďom a krajine. Naučil sa aj mágiu gravitácie, aby mohol jazdiť na svojom obľúbenom koni. Radahn je totiž obrovský a koňa by rozpučil už len svojou nohou.

Súboj s ním prebieha cez viacero fáz. Najprv po tebe z diaľky strieľa smrteľné šípy a zo zeme vystreľuje kopije. Následne okolo teba cvála na koni a snaží sa ťa zničiť svojimi devastujúcimi útokmi. V ďalšej fáze vyletí do vzduchu a po pár sekundách si to na teba nasmeruje ako žeravý meteorit.

Domov
Zdieľať
Diskusia