Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2022, 18:32
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Jon Bernthal šéfuje skorumpovaným policajtom, ktorí kradnú peniaze z predaja drog a bijú ľudí. Nový seriál od HBO vyzerá drsne

Jon Bernthal šéfuje skorumpovaným policajtom, ktorí kradnú peniaze z predaja drog a bijú ľudí. Nový seriál od HBO vyzerá drsne
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY WE OWN THIS CITY
Uložiť Uložené

Seriál sa na HBO Max začne vysielať už v apríli.

Služba HBO Max vydala prvý trailer na kriminálny seriál z policajného prostredia s názvom We Own This City. Stojí za ním David Simon, tvorca seriálov The Wire či The Deuce, takže ak si ich videl, vieš, že na tomto seriáli robia kvalitní tvorcovia. Natočili ho podľa knihy We Own This City: A True Story of Crime, Cops, and Corruption od reportéra Justina Fentona z amerického mesta Baltimore. 

V ňom sa v roku 2017 diali násilné činy páchané členmi špeciálnej jednotky s názvom Gun Trace Task Force. Údajne bili zločincov a celkovo pracovali veľmi drsne a neeticky. Protesty civilistov vyvrcholili, keď v ich väzení za záhadných okolností zomrel istý Afroameričan.

Odporúčané
10 najlepších filmov a komédií Adama Sandlera 10 najlepších filmov a komédií Adama Sandlera 16. marca 2022, 12:30

Údajne boli extrémne skorumpovaní, zapisovali si pracovný čas, aj keď nerobili, kradli peniaze z protidrogových záťahov a podstrčili falošné dôkazy do domov ľudí, ktorých zastrelili. 

We Own This City je 6-dielna miniséria v hlavnej role s hercom Jonom Bernthalom, ktorý túto kontroverznú jednotku povedie ako jej seržant. Premiéra je na HBO Max naplánovaná na 25. apríla. O réžiu seriálu sa postaral Reinaldo Marcus Green, ktorý natočil aj drámu King Richard. Trailer láka na poriadne drsnú a akčnú kriminálnu drámu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia