Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2013, 14:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Filmový Tommorowland od Walta Disneyho

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O čom bude Tommorowland v podaní scenáristov Lindelofa a Jensena?

Filmový Tommorowland od Walta Disneyho

Hneď na úvod vás uvediem do obrazu, nie, nejedná sa o sfilmovanie hudobného festivalu v Belgicku, ale o konečne nový nápad z dielne scenáristu Davida Lindelofa (World War Z, Star Trek: Into Darkness, Prometheus). Tommorowland je zábavný park zo sveta Disneyho. K námetu sa dostal David Fincher pri prehľadávaní pozostalostí Walta Disneyho. Materiál prevzal David Landelof a tomu došlo, že v rukách drží skvelú príležitosť pre celkom novú sci-fi záležitosť. Postupom času a študovaním materiálov zistil, že svet je plný záhad s množstvom príbehov. Film sa ale nebude odohrávať v zábavnom parku.

Filmový Tommorowland od Walta Disneyho


Tvorcovia sľubujú epickú futuristickú výpravu geniálneho dievčaťa. To sa snaží zachrániť miesto nazvané Tommorowland. Bude jej v tom pomáhať starý vynálezca Frank (George Clooney), ktorý bol v mladosti nútený magické miesto opustiť. Samozrejme by to nebolo sci-fi bez záporáka a ním sa stane skorumpovaný vládca parku, Nix (Hugh Laurie aka Dr. House). Príbeh by malo tvoriť medzidimenzionálne cestovanie a stret ideí Franka a Nixa, snažiaceho sa o technický pokrok. 

Hlavná ženská rola by mala pripadnúť jednej z dvojice Britt Robertson (The Secret Circle) a Naomi Scott (Terra Nova). Obe sa zúčastnia záverečného castingu vo Vancouveri, kde sa v auguste aj začne natáčať. Celé to zrežíruje Brad Bird (Ratatouille, The Incredibles - Rodinka Úžasných, Mission Impossible: Ghost Protocol). Film by sa mal do kín dostať 19. decemebra 2014.

Domov
Zdieľať
Diskusia