Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2022, 19:09
Čas čítania 1:14
Daniel Mikolášik

Tekashi 6ix9ine čelí obrovským finančným problémom. Jeho manažér tvrdí, že mu musel požičať 20 dolárov na benzín

Tekashi 6ix9ine čelí obrovským finančným problémom. Jeho manažér tvrdí, že mu musel požičať 20 dolárov na benzín
Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
HUDBA 6IX9INE RAP
Uložiť Uložené

Dúhový raper sa už takmer rok neozýva fanúšikom.

Známy americký raper Tekashi 6ix9ine, ktorý svoju kariéru odštartoval na Slovensku a v Česku, sa aktuálne borí s veľkými finančnými problémami. Vyplýva to zo súdnych dokumentov, ktoré má k dispozícii Complex, ako aj z vyjadrení Tekashiho manažéra známeho ako Wack 100.

Wacka sa fanúšik počas diskusie na platforme Clubhouse opýtal, ako je na tom 6ix9ine finančne. Ten mu odpovedal, že 25-ročný rodák z Brooklynu je na tom tak zle, že mu prednedávnom musel požičať 20 dolárov na benzín. „Už nemá absolútne nič. Je to, ku**a, hrozné, človeče. Je smutné vidieť takto takého talentovaného mladého muža,“ prezradil.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Neighborhood Talk, LLC (@theneighborhoodtalk)

O finančných problémoch sa píše aj v Tekashiho súdnych dokumentoch. Prednedávnom totiž pred sudcom, ktorý dohliada na občianskoprávny súdny spor za jeho účasť na ozbrojenej lúpeži v roku 2018, v čestnom vyhlásení uviedol, že je na mizine. 

„Práve teraz sa snažím vyžiť. Neviem, či niekedy budem disponovať takými peniazmi, aké som zinkasoval pred zatknutím. Moja kariéra sa zastavila,“ priznáva dúhový raper v čestnom vyhlásení.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @6ix9ine

Od apríla 2020, keď ho súd prepustil na slobodu, vydal nie veľmi úspešný druhý sólový album TattleTales a množstvo áčkových raperov s ním medzičasom ukončilo vzťahy vzhľadom na jeho povesť udavača.

Odporúčané
REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Krátko po vypuknutí pandémie koronavírusu samozvaného kráľa newyorského rapu podmienečne prepustili so sledovacím náramkom, keďže bol ako astmatický pacient vysoko ohrozený v prípade, že by sa nakazil. O niekoľko týždňov mu náramok zložili. Pôvodne mu síce hrozilo až 47 rokov za mrežami, keďže však ochotne udal celý nebezpečný gang Nine Trey, trest mu výrazne znížili.

Tekashi sa od mája 2021 postupne stráni verejnosti a odmlčal sa aj na sociálnych sieťach. Zatiaľ čo na Instagrame bol kedysi aktívny na dennej báze, už takmer rok nepridal žiaden príspevok a fanúšikom sa neozýva. Dlhé mesiace má na profilovej fotke ikonu NO SIGNAL.

6ix9ine patrí medzi najkontroverznejších interpretov v posledných rokoch.
6ix9ine patrí medzi najkontroverznejších interpretov v posledných rokoch. Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
Domov
Zdieľať
Diskusia