Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2022, 21:05
Čas čítania 0:38
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Rammstein je späť s novou hudbou a úchvatným videoklipom

VIDEO: Rammstein je späť s novou hudbou a úchvatným videoklipom
Zdroj: Youtube/@Rammstein Official
ZAUJÍMAVOSTI HEAVY METAL METAL NEMECKO RAMMSTEIN
Uložiť Uložené

Nemeckí metalisti nahrali pochmúrnu baladu, kde hrá viac jemný klavír než skreslené gitary.

O kultovej nemeckej kapele Rammstein sme ti v septembri priniesli rozsiahly článok, dnes vydávajú nový singel. Nesie názov Zeit a ide celkom prekvapivo o pochmúrnu a emotívnu baladu.

I keď počuť okrem jemného klavíra a čistého citlivého spevu aj skreslené gitary s ťažkým zvukom, nečakaj  žiadnu pecku v štýle tých najznámejších hitov ako Feuer frei!, Mein Teil, Sonne či Mein Herz brennt. Vyzerá to tak, že na energickejšie skladby si budeme musieť ešte chvíľku počkať. 


Nemci nám však ponúkli opäť už od prvých sekúnd podmanivý videoklip s úchvatným vizuálom. Znova sa ponorili do vôd surrealizmu a ich dielo sa dá preto interpretovať viacerými spôsobmi. Vidno prácu so symbolikou, jemnú provokáciu, ako aj skvelé herecké výkony členov kapely.   

Nový album by sa mal volať rovnako ako prvý singel, teda Zeit
, a čakať ho môžeme už v máji. Pôjde o ôsmu štúdiovku kapely. Nemci naposledy vydali nepomenovaný album v roku 2019 s jedenástimi skladbami, pričom najväčšími hitmi sa stali piesne Deutschland, Ausländer a Radio. 

Domov
Zdieľať
Diskusia