Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2022, 6:32
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Seriál Russian Doll od Netflixu ukazuje prvé zábery z druhej série. Nové časti uvidíme už v apríli

Seriál Russian Doll od Netflixu ukazuje prvé zábery z druhej série. Nové časti uvidíme už v apríli
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY RUSSIAN DOLL
Uložiť Uložené

Seriál o žene, ktorá je uväznená v časovej slučke a nevie zomrieť, bude pokračovať.

Russian Doll bol populárny seriál od Netflixu, ktorý vyšiel v roku 2019. Seriál sa javil ako ukončený už po prvej sérii, no streamovacia spoločnosť Netflix ho rozšírila o druhú sériu. Tú uvidíme už 20. apríla. 

Odporúčané
Hviezda z Euphorie a White Lotus pobláznila celý internet. Sydney Sweeney nie je iba sexy, ale aj neuveriteľne talentovaná herečka Hviezda z Euphorie a White Lotus pobláznila celý internet. Sydney Sweeney nie je iba sexy, ale aj neuveriteľne talentovaná herečka 8. marca 2022, 9:30

V prvej sérii sme spoznali Nadiu (Natasha Lyonne), ktorá bola uväznená v časovej slučke a nevedela sa z nej dostať, ani keď zomrela. Na konci série sa z nej dostala spoločne s Alanom (Charlie Barnett), ktorý bol tiež uväznený v slučke. 

Druhá séria sa v deji posunula o štyri roky. Nadia a Alan sa dostanú k ďalšiemu časovému portálu, tentoraz však budú musieť z novej slučky uniknúť spolu. Očakávať môžeš čierny humor, skvelý herecký výkon Natashe Lyonne a ďalšie sci-fi scény a zvraty, ktoré ti potrápia mozog rovnako ako v prvej sérii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia