Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2022, 16:30
Čas čítania 5:12
Dominik Vetrák

10 najlepších seriálov na HBO Max. Streamovacia služba štartuje na Slovensku už dnes

FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY PROGRAM HBO MAX
Uložiť Uložené

HBO Max je od dnešného dňa dostupné aj na Slovensku. Čo sa na streamovacej službe oplatí pozerať?

HBO má za desiatky rokov svojej histórie katalóg plný vynikajúcich seriálov, ktoré väčšina divákov pozná alebo o nich aspoň počula. Nebudeme ti znova predstavovať Sopranovcov. Popravde, zhrnúť to najlepšie z ponuky HBO Max do jedného článku je nemožné, a preto sme rovno vyhodili filmy.

Na HBO Max nájdeš v podstate každý film hollywoodskeho štúdia Warner Bros. a ešte niekoľko navyše. Rozhodli sme sa preto vybrať menej známe, v niektorých prípadoch celkom nové seriály, ktoré sa oplatí vidieť a mal by si im dať šancu.

HBO Max je na Slovensku a v Česku dostupné od 8. marca 2022

V článku preto nečakaj seriály ako Curb Your Enthusiasm, Sex v meste, Sopranovci, The Wire, Game of Thrones, Watchmen, Rick and Morty, True Detective, Band of Brothers, Chernobyl, Euphoria, Boardwalk Empire, Succession, Mare of Easttown, Six Feet Under, I May Destroy You, Veep a mnohé, mnohé ďalšie. Môžeš ich však nájsť v našich dvoch článkoch zameriavajúcich sa na najlepšie seriály od HBO.

Na Refresheri nájdeš veľké množstvo odporúčaní, tipov, zoznamov a rebríčkov týkajúcich sa najlepších filmov a seriálov. Ak sa ti naše výbery páčia a nájdeš si vďaka nim obľúbený seriál či kvalitný film, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+. Tieto články vznikajú najmä vďaka tvojej podpore.

Odporúčané
RECENZIA: Vikingovia – Valhalla (Netflix) RECENZIA: Vikingovia – Valhalla (Netflix) 5. marca 2022, 17:30

1. Insecure 

Aký je seriál dlhý: Skončil sa 5. sériou.

Hodnotenie na IMDb: 8/10

Insecure je originálna a vtipná komédia s prvkami drámy, ktorá sa točí okolo života mladých afroamerických žien, ich vzťahov a životných problémov. Hlavné roly stvárnili Issa Rae a Yvonne Orji v rolách kamarátok, ktorých vzťah je raz na vrchole, inokedy zase trpí. Postavy si užívajú sex, romantické úlety, ale čelia aj rôznym problémom v spoločnosti či v práci. 

2. Station Eleven

Aký je seriál dlhý: Ide o minisériu, ktorá sa skončila po 10 epizódach.

Hodnotenia na IMDb: 7,7/10

HBO natočilo seriál podľa skvelej knihy od spisovateľky Emily St. John Mandelovej, ktorá za ňu v roku 2015 získala Cenu Arthura C. Clarka. Príbeh zobrazuje život na našej planéte po tom, ako ju zničí fiktívna prasacia chrípka. Veľká časť populácie zomrie a my sledujeme príbehy ľudí, ktorí sa snažia vrátiť do normálneho života. Hlavné roly stvárnili Himesh Patel a Mackenzie Davis.

3. Babylon 5

Aký je seriál dlhý: 5 sérií

Hodnotenia na IMDb: 8,3/10

Neprávom zabudnutú a prehliadanú sci-fi klasiku vysielali ešte v minulom storočí. Zachytáva ľudí žijúcich v ďalekej budúcnosti na vesmírnej stanici, ktorá sa usiluje o sprostredkovanie mieru medzi všetkými možnými rasami a druhmi bytostí vo vesmíre.

Bohužiaľ, často sa to skončí absolútnym fiaskom či psychickými krízami jednotlivých postáv. Seriál sa zaoberá serióznymi témami a je povinnosťou pre každého, kto ho ešte nevidel. 

4. White Lotus

Aký je seriál dlhý: V roku 2023 by mala vyjsť 2. séria, tá prvá má 7 epizód.

Hodnotenia na IMDb: 7,6/10

White Lotus mala byť miniséria, no seriál bol taký úspešný a skvelý, že HBO rovno ohlásilo druhú sériu. Vo svojom jadre ide o satiru na hostí v luxusnom hoteli a v exotickom prostredí. Zo satiry a komických prvkov sa však rýchlo presunieme k drsnejším scénam a temnejším stránkam ľudí, ktorých príbehy sledujeme.

10 najlepších seriálov na HBO Max. Streamovacia služba štartuje na Slovensku už dnes

Od seriálu sa neodpútaš až do samotného konca, keď ti tvorcovia prezradia, kto skutočne stojí za záhadnou vraždou. Už prvá séria mala skvelé herecké obsadenie. Spomenúť môžeme hercov ako Sydney Sweeney, Alexandru Daddario či Stevea Zahna.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 111475 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia