Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2022, 13:05
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Euphoria je najtweetovanejší seriál posledných rokov. Pre finálovú epizódu 2. série sa zrútili servery HBO Max

Euphoria je najtweetovanejší seriál posledných rokov. Pre finálovú epizódu 2. série sa zrútili servery HBO Max
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA HBO MAX HBO SERIÁLY
Uložiť Uložené

Euphoria je jeden z najväčších seriálov súčasnosti.

Filmový portál Collider informuje, že seriál Euphoria od televíznej stanice HBO je najtweetovanejším seriálom za posledné dva roky. Týka sa to priamych zmienok súvisiacich so seriálom, ale aj memečiek a gifov, ktoré zaplavujú Twitter po každej novej epizóde. 

Odporúčané
Čo pozerať na Netflixe, HBO, Amazone a iných streamovacích službách v marci 2022? Čo pozerať na Netflixe, HBO, Amazone a iných streamovacích službách v marci 2022? 28. februára 2022, 9:30

Euphoria od začiatku druhej série v januári vyprodukovala 30 miliónov tweetov. Toto číslo sa poriadne zvýši už dnes, keď na streamovacej platforme HBO Max vyšlo finále druhej série. To zároveň zapríčinilo, že služba utrpela výpadok pre veľký záujem a nápor na servery. Magazín Variety informuje, že viacerí ľudia mali problém pripojiť sa na HBO Max a nemohli spustiť žiadny seriál.

Situácia by však už mala byť vyriešená, a tak si môžeš ísť užiť posledný diel druhej série Euphorie. V príprave je už aj tretia séria. Našu recenziu na aktuálnu sériu si budeš môcť prečítať dnes alebo zajtra. 

Sydney Sweeney v seriáli Euphoria od HBO.
Sydney Sweeney v seriáli Euphoria od HBO. Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia