Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2022, 17:12
Čas čítania 1:23
Viktor Kniš

Kanye West: Celebrity sú v spore s Kim Kardashian na mojej strane, ale boja sa to povedať nahlas, píšu mi súkromne

Kanye West: Celebrity sú v spore s Kim Kardashian na mojej strane, ale boja sa to povedať nahlas, píšu mi súkromne
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West sa aktuálne pustil do svojej exmanželky preto, že nemá možnosť rozhodovať o výchove svojich detí. Verejnosť sa dočkala rozzúrených reakcií na Instagrame.

Kanye West zúri na Instagrame, čoraz viac mu prekáža, akým spôsobom prebieha výchova jeho detí po rozvode s Kim Kardashian. Deti vychováva primárne ona, dnes sa už dokonca slávny raper netají ani tým, že si kúpil miliónovú vilu vedľa svojho pôvodného bydliska, len aby bol bližšie pri svojich deťoch. Napriek tomu mu prekáža, ako výchovu riadi známa influencerka a modelka. 

Nepáči sa mu, že s dcérami nemohol ísť na basketbalový zápas, so svojimi sledovateľmi sa o to podelil cez Instagram. „Chcel som svoje deti zobrať na domovský zápas Chicaga, aby videli môj domovský tím hrať pred 7-tisíc ľuďmi, ale Kim to zarazila,“ posťažoval sa Kanye West. K vyhláseniu pridal fotografiu so svojou matkou, naznačujúc, že ho vychovávala iným spôsobom. 

Kanye West a Kim Kardashian patria medzi najsledovanejšie známe osobnosti na planéte. Ich turbulentný vzťah pred očami verejnosti zlomili emotívne vyhlásenia rapera, ktorý sa však ešte pred rozvodom viackrát pokúsil definitívne odlúčenie zastaviť. O Kanyem Westovi je známe, že trpí bipolárnou poruchou, ktorá sa už viackrát prejavila agresívnymi útokmi na ľudí z jeho okolia. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest)

West dlhodobo tvrdí, že Kim Kardashian ich dcéry „uniesla“ a drží ich pri sebe proti ich vôli. Okrem toho mu prekáža, čo všetko dcéram matka dovolí. Naposledy upozornil, že si nepraje, aby jeho dcéra North vystupovala na sociálnej sieti Tiktok. Myslí si, že táto platforma je pre deti nebezpečná. Kim Kardashian na jeho výzvy reagovala slovami, že dcéram oveľa viac ako Tiktok škodí správanie otca. Sociálnu sieť Tiktok považuje za bezpečnú a vystupovanie dcéry vo virálnych videách vníma ako možnosť kreatívne sa rozvíjať. 

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Na stranu Kanyeho Westa sa postavila politická aktivistka Candace Owensová, podľa ktorej sa Kim Kardiashian mýli. Existujú podľa nej viaceré štúdie o negatívnych vplyvoch sociálnych sieti na mladých ľudí. Kreatívne sa môže vyžiť aj iným spôsobom, dodáva aktivistka. 

Kanye West jej vyjadrenie zverejnil a dodal, že sa mu ozvalo už veľa ľudí, ktorí sa vraj postavili na jeho stranu v spore s exmanželkou. Raper ich však kritizuje, že sa boja povedať to nahlas. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest)

Domov
Zdieľať
Diskusia