Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2022, 16:30
Čas čítania 6:49
Martin Adam Pavlík

Pili konské semeno, chytali anakondu, plávali so žralokmi. Toto sú najbizarnejšie kúsky Jackass

Pili konské semeno, chytali anakondu, plávali so žralokmi. Toto sú najbizarnejšie kúsky Jackass
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY JACKASS JACKASS FOREVER JOHNNY KNOXVILLE STEVE O
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Tešíš sa už na Jackass Forever tak ako my? Poď si spoločne pripomenúť tie najšialenejšie či najnebezpečnejšie kúsky tejto fenomenálnej partie.

Šplhali po lane nad hladnými aligátormi, strčili si do zadku ohňostroj, nechali si priložiť do oka pijavicu, vyskúšali si, aké to je dobrovoľne sa udrieť do rozkroku, vystrelili sa z dela a nerobilo im problém nechať sa pohrýzť od hada… vedeli by sme pokračovať donekonečna. Odkedy začali stvárať podobné bizarné kúsky, privodili si kopec zranení, no dnes nič neľutujú a aj na tie najnebezpečnejšie momenty spomínajú s úsmevom.    

Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren či Preston Lacy si s režisérom Jeffom Tremainom povedali, že vstúpia do tej istej rieky znova, pravdepodobne vzhľadom na ich vek už poslednýkrát, a tak nakrútili film Jackass Forever. Ten je pokračovaním snímky Jackass 3D, ktorá uzrela svetlo sveta ešte v roku 2010.

Film dorazí do amerických kín 4. februára, slovenskí diváci však majú smolu a na veľkom plátne si ho nebudú môcť pozrieť, keďže ho nekúpila žiadna z miestnych distribučných spoločností. Poď si však aspoň spoločne nostalgicky zaspomínať na doterajšie najodvážnejšie, najbizarnejšie a najšialenejšie kúsky tejto svetoznámej partie, ktorú buď miluješ, alebo nenávidíš. 

Jackass
Zdroj: Paramount Pictures

Jackass sú nepochybne fenomén, ktorý obletel svet, a minimálne Johnny Knoxville či Steve-O (vlastným menom Stephen Glover) sú osobnosti so silným príbehom. Táto partia hercov/kaskadérov skvele zapadá do našej obľúbenej škatuľky „bizarná zábava“ a aj preto ti podobné články pravidelne servírujeme. Ak ťa bavia a si s nimi spokojný, prípadne ich chceš ešte viac, podpor nás a staň sa členom Refresher+ klubu.

1. Riot Control Test

Určite si pamätáš, ako sa Johnny Knoxville dal v Jackass: The Movie (2002) streliť špeciálnym projektilom do brucha. V Jackass: Number Two (2006) si povedal, že zájde ešte ďalej a nebude trpieť sám, ale spoločne s kamarátmi.

Jackass
Zdroj: Paramount Pictures


Kúsok sa volal Riot Control Test a išlo o to, že sa nechali streliť špeciálnymi, poriadne veľkými gumovými projektilmi v tvare gule. Tie sa podľa odborníka na zbrane Daniela Alvareza používajú na ochranu veľvyslanectiev pred tým, aby pri vzburách a protestoch výtržníci neprekročili brány ambasád. 



Knoxville pre The Hollywood Reporter povedal, že keď jeho kolegovia zbadali, ako projektily fungujú pri skúške na papierovej makete (ktorej takmer odtrhlo kus nohy), začali v strachu výrazne protestovať, že do tohto nejdú. Najmä dnes už zosnulý Ryan Dunn. Nakoniec ho však presvedčil, rovnako ako znepokojeného Bama Margeru, ktorý sa ihneď po výstrele rozplakal a nevedel vstať. Bolesť v tvárach ostatných takisto hovorila za všetko.

2. Lietajúca toitoika 

Kúsok, ktorý nazvali Poo Cocktail Supreme, nájdeš vo filme Jackass 3D a šlo o to, že Steve-O sedel a bol pripevnený v toitoike plnej tých najsmradľavejších výkalov, ktorú následne vystrelili do vzduchu. Začala sa hojdať hore-dole, a ak si to náhodou nevidel, vieš si asi predstaviť, čo nasledovalo. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 109372 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • V čom bolo nakrúcanie Jackass 3D iné pre Steva-O.
  • Na čo sa používajú projektily, ktorými sa dali Jackass streliť, a ako na tento kúsok spomína Johnny Knoxville.
  • Čo sa stalo počas toho, ako Steve-O plával v mori so žralokmi.
  • Pri ktorom kúsku mohol Steve-O zaručene zomrieť, keďže režisér nemal pripravený záchranný plán.
  • Pri ktorom kúsku sa Dave England od strachu pomočil.
Domov
Zdieľať
Diskusia