Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 22:47
Čas čítania 0:33
Kamila Šebestová

Britka si vytvorila 30 falošných instagramových profilov, aby dostala svojho priateľa za mreže. Nakoniec za nimi skončila sama

Britka si vytvorila 30 falošných instagramových profilov, aby dostala svojho priateľa za mreže. Nakoniec za nimi skončila sama
Zdroj: Unsplash/Solen Feyissa/volně k užití
NEWS VEĽKÁ BRITÁNIA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Courtney Irelandová-Ainsworthová tvrdila polícii, že ju jej priateľ chcel bodnúť nožom.

Courtney Irelandová-Ainsworthová chcela dostať svojho bývalého priateľa za mreže. Vytvorila 30 falošných profilov na Instagrame, cez ktoré sama sebe posielala vyhrážky. 

Následne sa tvárila, že ich poslal Louis Jolly, a ukazovala ich polícii, informuje portál Liverpool ECHO. Tvrdila jej, že ju chcel dobodať. Policajtom tvrdila aj to, že ju jej bývalý partner sledoval, v dôsledku čoho ho polícia následne šesťkrát zatkla. Za mrežami strávil 81 hodín a domov odišiel s elektronickým náramkom na nohe. Keď ho zatkli, prišiel aj o prácu.

Courtney Irelandovej-Ainsworthej však jej plán nevyšiel. Polícia prišla na to, že minimálne 17 profilov na Instagrame vytvorila sama Courtney. Pri výsluchu sa priznala k tomu, že obvinenie na svojho priateľa narafičila. 

„Podľa Courtney ju jej priateľ obťažoval. Vytvorila falošné správy, aby jej polícia uverila. Chcela, aby ju polícia brala vážne,“ povedal prokurátor Paul Blasbery. Za falošné obvinenie dostala 10 mesiacov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia