Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2022, 18:33
Čas čítania 1:06
Adam Novosad

VIDEO: Internet žasne nad MMA súbojom, ktorý spojil obyčajného chlapca so skúsenejším bojovníkom. Trval len 15 sekúnd

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Škótsky MMA súboj sa radšej oficiálnou cestou ani nedostal na internet, lebo spojil dvoch nespojiteľných súperov.

Používatelia sociálnych sietí nevedia pochopiť, ako mohli organizátori MMA turnaja Evolution of Combat 9 v škótskom Glasgowe dovoliť, aby sa proti sebe postavili dvaja nespojiteľní súperi, informuje Ladbible.

Aj keď sa turnaj odohral ešte koncom septembra minulého roku, na Twitteri sa debata o súboji Craiga Wooda a Arona Lea začala rozbiehať až v posledných dňoch.

Zdrojom frustrácie mnohých používateľov sa stala fotografia, ktorú organizátori zverejnili. Na nej stojí výrazne nižší a mladší 21-ročný Craig Wood s vystupujúcim bruškom, zatiaľ čo súper Aron Leo vyzerá, že je vo výbornej forme.

Debatu rozprúdil MMA reportér Harry Williams, ktorému sa podarilo vypátrať, že Leo stojaci napravo z pochopiteľných dôvodov súboj vyhral, Craig Wood dokonca musel bojovať pod falošným menom a organizátori napokon odmietli zverejniť akékoľvek oficiálne zábery zo súboja.

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

Až z komentárov pod príspevkami vyplynulo, že Wood podľa všetkého v oktagóne iba zaskakoval namiesto súpera, ktorý musel na poslednú chvíľu svoju účasť zrušiť.

Nevedno, prečo sa organizátori napriek tomu rozhodli v súboji pokračovať, ale z videa zachyteného z publika vidieť, že mladý Craig Wood nemal žiadnu šancu a na zemi skončil za menej ako 15 sekúnd.

Domov
Zdieľať
Diskusia