Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022, 18:30
Čas čítania 2:35
Richard Balog

10 párov mužských aj ženských zimných topánok na každý rozpočet

10 párov mužských aj ženských zimných topánok na každý rozpočet
Zdroj: The Frankie Shop
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Potešíme fanúšikov športových, ale aj elegantných siluet, ktorým záleží na kvalite i dizajne.

Prvý mesiac v roku 2022 sa čoskoro preklopí do druhej polovice a ty stále nosíš tenisky aj v mínusových teplotách? Zbytočne nehazarduj so zdravím a poobzeraj sa po kvalitných topánkach, v ktorých zvládneš chlad, sneh aj dážď. 

Ak si nenašiel pár podľa svojich predstáv v článku, ktorý sme pripravili v spolupráci s online obchodom Footshop ešte koncom novembra, veríme, že tentoraz sa nám podarilo zostaviť ešte zaujímavejší výber. Obsahuje 10 párov mužských aj ženských zimných topánok na každý rozpočet v nadčasovom štýle. 

Na záver len dodáme, že tenisky odporúčame v tomto období odložiť naspäť do krabíc a vytiahnuť ich až spoločne s príchodom jari. 

Odporúčané
Polstrované šály, palčiaky aj kašmírové kukly. Toto sú zimné doplnky, vďaka ktorým sa nestratíš v dave   Polstrované šály, palčiaky aj kašmírové kukly. Toto sú zimné doplnky, vďaka ktorým sa nestratíš v dave 9. januára 2022, 10:30

Mužské topánky

COS Rubber Chunky Boots  145 €

Cenovo najdostupnejší pár v dnešnom výbere topánok je dielom návrhárskeho tímu značky COS. Výsledkom sú nadčasové chelsea boots so športovejšími líniami, s masívnou podrážkou a vodoodolnou vrchnou časťou z kombinácie gumy a textílie. Univerzálna obuv, ktorú ľahko zladíš s džínsami aj elegantnými nohavicami. 

Zimné topánky
Zdroj: COS

Massimo Dutti Leather Hiking Boots  169 €

Značka Massimo Dutti je z nášho pohľadu klenotom konzorcia Inditex, pod ktorý patrí napríklad aj Zara, a topánky v dnešnom článku sú toho dôkazom. Z mužskej kolekcie sme vybrali celokožený variant v tmavohnedom farebnom odtieni, ktorý je v správnom pomere inšpirovaný klasickou turistickou obuvou. Za necelých 170 eur získaš nadčasové zimné topánky v prémiovej kvalite. 

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

COS Leather Chunky Chelsea Boots  195 €

V portfóliu značky COS sme objavili aj tieto celočierne krásky s kontrastným bielym prešívaním s cenovkou tesne pod 200 eur. Chelsea boots boli, sú a budú v kurze a v prípade, že zatiaľ nevlastníš žiadny pár, začať môžeš napríklad aj týmto atraktívnym variantom z kože. Pri troche šťastia ich môžeš pred kúpou vidieť na vlastné oči v bratislavskej kamennej predajni. 

Zimné topánky
Zdroj: COS

Dr. Martens Leather 2976 Chelsea Boots x Neighborhood  310 €

Naše srdcia si najviac získali tieto prskané chelsea boots zo spolupráce medzi dvomi ikonickými značkami Dr. Martens a Neighborhood. Cenovka na úrovni 300 eur je vyššia ako v prípade základných modelov, ale s kúpou by sme neváhali ani sekundu. Vydržia ti možno celý život. Ide o perfektný príklad toho, že módna spolupráca nemusí byť nasilu extravagantná, aby bola zaujímavá. 

Zimné topánky
Zdroj: MR PORTER

Belstaff Leather Alperton Boots  375 €

Posledný pár mužských zimných topánok, ktorý sme vybrali, vyrobili v britských dielňach s takmer 100-ročnou históriou. Za 375 eur získaš skvelú celokoženú obuv, ktorá nepodlieha žiadnym sezónnym trendom a hodí sa k takmer všetkým typom outfitov. Dostupné sú takisto v hnedom odtieni z brúsenej kože

Zimné topánky
Zdroj: MR PORTER

Ženské topánky 

Massimo Dutti Suede High-Leg Chelsea Boots  149 €

Ponuka ženských topánok je oveľa pestrejšia. Vďaka tomu sa nám podarilo vybrať výraznejšie páry, ktoré skvelo doplnia každú zbierku. Najlacnejším variantom sú tieto predĺžené chelsea boots so semišovým vrškom, do ktorých sme sa zamilovali na prvý pohľad. Veríme, že tento typ populárnej siluety čižiem uvidíme v slovenských uliciach častejšie. 

Zimné topánky
Zdroj: Massimo Dutti

COS Leather Lace-Up Chunky Boots 195 €

Krásne sú aj tieto klasické zimné topánky so šnurovaním, ktoré návrhársky tím značky COS veľmi vkusne upravil podľa súčasných trendov. Vo svojom šatníku ich ukrýva viacero škandinávskych módnych blogeriek a teraz môžeš aj ty. Za necelých 200 eur ide o kúpu, ktorú neoľutuješ. 

Zimné topánky
Zdroj: COS

GANNI Leather Lace-Up Combat Boots  395 €  198 €

Zimné výpredaje sú v plnom prúde a v zľavovej ponuke online obchodu The Frankie Shop sme objavili túto chuťovku inšpirovanú armádnou obuvou od značky GANNI. Model combat boots je vyzbrojený hrubou gumenou podrážkou a vrchná časť je zahalená do hladkej kože a umelých tkanín. Aktuálne ich môžeš získať za polovičnú cenu. 

Zimné topánky
Zdroj: The Frankie Shop

Gia Borghini Padded Luna Boots  385 €

Neodolali sme ani týmto polstrovaným topánkam od značky Gia Borghini. Určite nejde o nadčasovú obuv ako v predchádzajúcich prípadoch, ale ak plánuješ doplniť svoju zbierku niečím neopozeraným a aj štýlovým, ide o správnu voľbu. Stačí, ak skontroluješ účty popredných módnych influenceriek či blogeriek na Instagrame. 

Zimné topánky
Zdroj: The Frankie Shop

Moncler Leather & Suede Ankle Boots  525 € 

Záver výberu patrí športovo ladeným topánkam od značky Moncler, ktoré môžeš vytiahnuť na najbližšiu lyžovačku aj do mesta. Univerzálna voľba pre náročných, čomu je priamoúmerná aj výsledná cenovka. 

Zimné topánky
Zdroj: NET-A-PORTER
Domov
Zdieľať
Diskusia