Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2021, 20:28
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

FOTO: Policajti zadržali majiteľa otvorenej bratislavskej krčmy. Štamgasti to nevydržali, žartuje polícia na Facebooku

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Na sociálnej sieti Facebook žartuje administrátor stránky slovenskej polície, že to štamgasti „nevydržali“ a stretli sa v tajne otvorenej krčme.

Polícia zadržala pre otvorené pohostinstvo na Žilinskej ulici v Bratislave 57-ročného muža.

Policajná hliadka na základe podnetu od občana zistila, že aj napriek aktuálne platným obmedzeniam bola krčma otvorená a v jej vnútorných priestoroch sa nachádzali zákazníci. Na sociálnej sieti Facebook žartuje administrátor stránky slovenskej polície, že to štamgasti „nevydržali“ a stretli sa v tajne otvorenej krčme.


Hovorca polície potvrdil, že majiteľ zákazníkom na mieste predával alkohol, ktorý mohli piť vnútri napriek tomu, že platí vyhláška, ktorá to zakazuje. 


Pre podozrenie zo spáchania protiprávneho konania muža policajti eskortovali na policajné oddelenie a umiestnili v cele policajného zaistenia.


Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie. Vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní.

polícia sr
Zdroj: PZ SR
polícia sr
Zdroj: PZ SR
Domov
Zdieľať
Diskusia