Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2021, 12:30
Čas čítania 5:26
Dominik Vetrák

Najhoršie filmy roka 2021 pochádzajú od Netflixu. Z tohto sme boli sklamaní najviac

Najhoršie filmy roka 2021 pochádzajú od Netflixu. Z tohto sme boli sklamaní najviac
Zdroj: Sony Pictures, Netflix, warner Bros.
FILMY A SERIÁLY NAJHORŠIE FILMY A SKLAMANIA ROKA 2023
Uložiť Uložené

Na týchto 10 filmov a seriálov tohto roka by sme veľmi radi zabudli.

Sumarizácia roka 2021 vrcholí článkom o tom najhoršom, čo sme videli. Nejde pritom len o vyslovene najhoršie filmy roka, skôr najočakávanejšie, ktoré dopadli fakt zle. V článku sa tak dočkáš zmesi zlých filmov či priemerných kúskov, od ktorých sa však očakávalo oveľa viac. Nie všetko je tu teda „odpad“, takže sa nikto nemusí uraziť, ak tu nájde svoj obľúbený film. 

Odporúčané
10 najlepších filmov a seriálov od Netflixu v roku 2021 10 najlepších filmov a seriálov od Netflixu v roku 2021 29. decembra 2021, 12:30

Mortal Kombat – 4/10 (ozaj zlé)

Toto bolo čo? Na film si spomíname už iba zbežne. Totálne odfláknutý príbeh s nezaujímavými postavami, nelogický dej, slabé akčné scény a béčkoví herci. Filmové spracovanie Mortal Kombat malo byť slušnou zábavou, no namiesto toho nás sklamalo v úplne každom ohľade. Recenzia ti to opíše viac. 

Mortal Kombat.
Mortal Kombat. Zdroj: Warner Bros. Pictures

Star Wars Visions – 6/10 (sklamanie)

Po geniálnej prvej epizóde tohto japonského antologického seriálu príde studená sprcha. Žiadna epizóda sa už nevyrovná kvalite a originalite tej prvej a ty máš dojem, že nesleduješ talentované japonské výtvory, ale animáky pre detskú sekciu na Netflixe.

Japonské Star Wars malo obrovský potenciál, no väčšina epizód v prvej sérii Star Wars Visions bola sklamaním. Niektoré boli doslova zlé, iné len priemerné, no a ešte menej ich bolo fakt dobrých. Zázrak sa nekoná, hviezda Star Wars aj naďalej pohasína.

Star Wars Visions
Zdroj: Disney+

Red Notice – 4/10 (ozaj zlé)

Fajn béčkový blockbuster s obľúbenými hollywoodskymi hviezdami. Toť vše, čo na Red Notice môžeme pochváliť. Snímka, ktorá stála neuveriteľných 200 miliónov dolárov, no vyzerá úplne tuctovo, s nedokončenými trikmi, so sterilným prostredím, s nedostatkom humoru a už tradične netflixovsky prihlúplym príbehom s logickými dierami veľkosti Dwaynových bicákov.

Odporúčané
Flash, Zaklínač, marvelovky či The Idol. Toto sú najhoršie filmy, seriály a sklamania roka 2023 Flash, Zaklínač, marvelovky či The Idol. Toto sú najhoršie filmy, seriály a sklamania roka 2023 19. decembra 2023, 16:30

Red Notice by bol v pohode, keby sa od neho vzhľadom na rozpočet a herecké hviezdy neočakávalo trochu viac ako priemer v každom ohľade. Viac sme si k tomu povedali v recenzii.

Red Notice.
Red Notice. Zdroj: Netflix

Army of the Dead – 5,5/10 (sklamanie)

Prvý z radu fakt fajn filmov, ktorý neurazí, no v mnohom sklame. Zack Snyder nenatočil zlý film, ale vôbec nevyužil potenciál zaujímavej látky. Zombíci sú viac-menej nudní, nespomíname si ani na žiadne akčné scény, a keďže ide o zombie žáner, nezmyselný príbeh plný zvláštnych rozhodnutí postáv je už azda povinnosťou, bez ktorej už hollywoodske štúdio zombie film odmieta natočiť. Ale podarila sa kamera a vizuál. 

Army of the Dead
Zdroj: Netflix


Rýchlo a zbesilo 9 – 5/10 (sklamanie)

Asi prvý film v článku, ktorého zaradenie nikoho nenahnevá. Už minulé diely tejto série dostávali od niektorých divákov chladné prijatie. My sme ich chválili, keďže išlo o nápadité a skvelo natočené akčné blockbustery (nejak tak bláznivo mal vyzerať Red Notice) s hláškujúcimi hercami a prehnane vtipnými scénami.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 107630 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia