Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021 o 10:39
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

VIDEO: Zdeno Chára pomstil spoluhráča. Ruského mladíka zbil do krvi, museli ho zašívať

ŠPORT ZDENO CHÁRA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský obranca nezostal svojej povesti nič dlžný.

To, že Zdena Cháru radšej netreba provokovať, pocítil dnes v noci na vlastnej koži ďalší hokejista. Do pästného súboja sa so slovenským obrom pustil mladík Jakov Trenin, aj keď to pravdepodobne vôbec neplánoval. Bola to už jeho druhá bitka so Zdenom Chárom, ani v prvej neuspel. 

Obranca New Yorku Islanders a slovenský reprezentant si všimol Treninov tvrdý bodyček na Chárovho spoluhráča a pomsta na seba nenechala dlho čakať. 44-ročná legenda okamžite zhodila rukavice a nasledoval scenár, aký sme videli už mnohokrát.

Chára si v pästnom súboji s ruským súperom hravo poradil, ako bonus videli fanúšikovia aj krv. Okrem osobného trestu si vyslúžil aj dve minúty za nešportové správanie. Treninovi museli podľa portálu Sportsnet ranu na čele zašiť, do zápasu sa vrátil až po skoro dvoch tretinách. 

Chárov tím New York Islanders v zápase nakoniec neuspel a s Nashvillom Predators prehral 3 : 4. Celkovo sa ostrovanom veľmi nedarí, vo východnej konferencii obsadzujú priečky v spodnej polovici tabuľky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia