Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2021, 18:10
Čas čítania 0:57
Ivan Koribanič

AS Trenčín rozdá zaočkovaným bezplatné vstupenky. Nezabudli ani na zdravotníkov

AS Trenčín rozdá zaočkovaným bezplatné vstupenky. Nezabudli ani na zdravotníkov
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
ŠPORT AS TRENČÍN FORTUNA LIGA FUTBAL KORONAVÍRUS OČKOVANIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Trenčiansky klub reaguje na zlú pandemickú situáciu na Slovensku. Futbalových fanúšikov chce takouto formou osmeliť v očkovaní.

Futbalovému klubu AS Trenčín nie je vážna pandemická situácia na Slovensku ľahostajná. Osem športov z jeho asociácie vyjadruje podporu všetkým zdravotníkom. Prostredníctvom svojho webu zároveň vyzýva, aby sa všetci, ktorým to zdravotný stav umožňuje, dali zaočkovať.

Na stranu klubu sa dokonca postavili aj Fakultná nemocnica Trenčín, mesto Trenčín, Trenčiansky samosprávny kraj, Všeobecná zdravotná poisťovňa aj sponzori klubu. „Nad pandémiou zvíťazí jedine zdravý rozum. Preto podporujeme akúkoľvek zmysluplnú iniciatívu s cieľom zvýšiť záujem o vakcináciu, akou je aj tento projekt,“ hovorí manažérka komunikácie VšZP Eva Peterová.

Predstavovanie projektu na podporu očkovania obyvateľov nad 50 rokov.
Predstavovanie projektu na podporu očkovania obyvateľov nad 50 rokov. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa


Projekt, ktorý klub predstavil, spočíva v spojení motivácie k očkovaniu a k športom. Všetci majitelia permanentných vstupeniek, ktorí sa do konca decembra dajú zaočkovať aspoň prvou dávkou, dostanú od klubu a jeho partnerov klubový dres. K tomu 10 vstupov na krytú plaváreň.

Dôchodcovia, ktorí sa dajú zaočkovať prvou dávkou vo vakcinačnom centre v rámci Trenčína, dostanú permanentku na jarnú časť Fortuna ligy. Stačí sa iba zaregistrovať na stránke mysmestrenciania.sk. Pri registrácii stačí zakliknúť „Som zaočkovaný a chcem využiť akciu na permanentku“, klub následne žiadateľov osloví.

Benefity mieria aj na zdravotníkov z covidového oddelenia v trenčianskej nemocnici. Tí dostanú permanentku, dres, vstup na plaváreň a balenú vodu. AS Trenčín na záver uviedol, že práve zdravotníci sú tí, ktorí si to zaslúžia najviac.

Trenčín v súčasnosti patrí do dolnej polovice tabuľky. Tá si na jar zahrá skupinu o udržanie vo Fortuna lige. Trenčín však delia od šiestej priečky, ktorá si zahrá o titul, iba dva body. Pred Trenčínom je Sereď.

Domov
Zdieľať
Diskusia