Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021 o 15:55
Čas čítania 0:39
Ivan Koribanič

VIDEO: Futbalisti museli pre pandemické obmedzenia trénovať o 5. ráno. Fanúšikovia ich prišli podporiť ohňostrojom a svetlicami

VIDEO: Futbalisti museli pre pandemické obmedzenia trénovať o 5. ráno. Fanúšikovia ich prišli podporiť ohňostrojom a svetlicami
Zdroj: Unsplash/Alexandre Brondino/volně k užití
ŠPORT FUTBAL KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nové protipandemické obmedzenia totiž zakazujú trénovať amatérskym klubom medzi 17.00 a 5.00 h.

Holandský amatérsky tím Quick Boys musel začať s tréningom už o piatej ráno. Dôvodom sú pandemické obmedzenia. Tie neumožňujú trénovať amatérom medzi 17.00 a 5.00 h. Keďže ide o amatérov, množstvo z hráčov chodí počas dňa do práce. To je dôvod, prečo mali tréning tak skoro, píše portál Sporf.

Na tréning prišlo svojich hráčov podporiť množstvo fanúšikov. Svojmu tímu ho spríjemnili ohňostrojom a svetlicami. Mužstvo hrá tretiu najvyššiu holandskú ligu. Po trinástich odohratých zápasoch má 18 bodov a je na 10. mieste. Na 3. miesto pritom stráca iba šesť bodov.

Tento klub je známy najmä svojimi fanúšikmi. Tí s klubom cestujú na všetky možné zápasy bez ohľadu na to, či sneží, fúka vietor alebo prší. Quick Boys čaká už 4. 12. zápas proti mužstvu Jong Volendam na súperovom ihrisku. Bude zaujímavé sledovať, aký efekt mal ohňostroj a svetlice na hráčov.

Domov
Zdieľať
Diskusia