Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2021, 13:30
Čas čítania 3:42
Richard Balog

Vybrali sme najlepšie mužské vianočné darčeky do 150 eur pre módnych nadšencov

Vybrali sme najlepšie mužské vianočné darčeky do 150 eur pre módnych nadšencov
Zdroj: Kith, Selfridges, Dior, COS
MÓDA MÓDA REFRESHER VIANOCE
Uložiť Uložené

Najkrajšie obdobie v roku prichádza. Na nasledujúcich riadkoch sa ti pokúsime uľahčiť rozhodovanie s výberom správnych darčekov pre mužskú časť tvojej rodiny či priateľov.

Do príchodu Vianoc zostávajú už len približne 3 týždne a ty ešte nemáš nakúpené darčeky pre najbližších členov svojej rodiny či priateľov? Pokúsime sa ti uľahčiť rozhodovanie a zároveň ušetriť čas strávený nekonečným hľadaním v online obchodoch.

Vybrali sme tie najzaujímavejšie darčeky s cenovkou do 150 eur, vďaka ktorým vyčaruješ úsmev na tvári všetkým módnym nadšencom.

Odporúčané
10 párov zimnej obuvi, v ktorých zvládneš mínusové teploty, sneh aj dážď   10 párov zimnej obuvi, v ktorých zvládneš mínusové teploty, sneh aj dážď 28. novembra 2021, 11:30

Massimo Dutti Leather Wallet  49,95 €

Hľadáš kvalitnú koženú peňaženku, ale neplánuješ za vianočný darček minúť viac ako 50 eur? Žiadny problém, v ponuke značky Massimo Dutti sme našli hneď niekoľko zaujímavých variantov, spomedzi ktorých nás najviac zaujal tento elegantný model s elastickým pásom a množstvom priehradiek na karty aj bankovky. 

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Dior Notebook  50 €

Nie je poznámkový blok ako poznámkový blok, čo veľmi dobre vie aj vedenie francúzskeho módneho domu Dior. V darčekovej ponuke značky nájdeš množstvo zaujímavých produktov, avšak väčšina z nich má cenu na úrovni priemernej mzdy na Slovensku. Poznámkový blok s luxusným prebalom si však môže dovoliť každý. Ak máš vo svojom blízkom okolí človeka, ktorý si všetky svoje myšlienky zapisuje, a plánuješ ho obdarovať niečím výnimočným, ide o ideálny darček. Čo povieš?

Dior
Zdroj: Dior

Paul Smith Graphic-Print Cotton-Blend Socks  57 €

Ponožky sú vianočná klasika, ktorú zo svojho talóna nápadov na darčeky vyťahujeme každý rok a výnimku neurobíme ani tentoraz. Opustili sme však komfortnú zónu a zvolili sme variant s grafickými motívmi značky Paul Smith. V balení sú tri páry ponožiek s líškami, farebnými zajacmi a cyklistami v rôznych dresoch. Originálny a navyše praktický darček.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

Zara Home Pyjamas  59,99 €

Pyžamo je jeden z tých darčekov, ktorý si pod vianočným stromčekom minimálne raz za život našiel každý a napriek tomu, že ide o klišéovitú záležitosť, poteší. Obzvlášť ak ide o zaujímavý kúsok, v ktorom by sme v časovej tiesni pokojne vybehli aj za kuriérom. Zeleno-červené pyžamo s košeľovým vrchom a voľnými nohavicami je vyrobené zo 100-percentnej bavlny a cena na úrovni 60 eur je priamoúmerná kvalite.

Zara Home
Zdroj: Zara Home

Kith Knit Beanie x New Era  70 €

Vlnená čiapka s logom bejzbalového klubu New York Yankees vpredu a odznakom značky Kith vzadu, ktorú majiteľ ľahko skombinuje s čímkoľvek, čo nájde po zobudení vo svojom šatníku. Cenovka 70 eur je v tomto prípade priamoúmerná použitým materiálom a následne aj kvalite spracovania.

Kith
Zdroj: Kith

Aimé Leon Dore Melton Wool Hat x New Era  70 €

Ak uprednostňuješ pred Yankees konkurenčný klub New York Mets, potom si prídeš na svoje vďaka luxusnej vlnenej šiltovke s ikonickým logom NY v prednej časti. Výhodou tohto modelu oproti klasickým kúskom od značky New Era je, že má nastaviteľnú veľkosť. Oceňujeme tiež kvalitné prešívanie a množstvo detailov vrátane nápisu Aimé Leon Dore na bočnej strane. 

Aimé Leon Dore
Zdroj: Aimé Leon Dore

Prada Stainless Steel Water Bottle  75 €

Darček, ktorý by sme s radosťou našli 24. decembra pod vianočným stromčekom aj my. Táto luxusná fľaša na vodu od módneho domu Prada je nielen praktická, ale navyše ani výrazne neohrozí tvoj rozpočet. Má objem 500 mililitrov, vďaka čomu jej majiteľ zabudne na jednorazové varianty so sladenými nápojmi.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

LEGO® 10282 adidas Originals Superstar Model  80 €

Hovorí sa, že v každom dospelom mužovi je stále ukryté dieťa, s čím z vlastných skúseností nemôžeme nesúhlasiť. Z daného dôvodu sme do nášho vianočného zoznamu módnych darčekov zaradili aj stavebnicu ikonického modelu tenisiek od značky Adidas Originals.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

Filippa K Cashmere Scarf  95 €

Kašmírový šál je darček, ktorý pri dobrom zaobchádzaní šťastnému majiteľovi vydrží možno aj celý život. My sme zvolili univerzálny sivý variant od škandinávskej značky Filippa K s 30-percentným podielom kašmíru doplnený o recyklovanú vlnenú zmes. Vianočný balík môžeš doplniť aj o čiapku z merino vlny.

Filippa K
Zdroj: Filippa K

Billionaire Boys Club Camouflage-Print Longsleeve Cotto-Jersey T-Shirt  98 €

Kvalitné tričko je vždy správnou voľbou pri výbere vianočného darčeka a obzvlášť ak ide o kúsok, ktorý neuvidíš niekoľkokrát v priebehu dňa. My sme tentoraz vybrali model od značky Billionaire Boys Club, za ktorej vznikom stáli Pharrell Williams a japonsky návrhár Nigo. Ide o bavlnené tričko s dlhými rukávmi s armádnou potlačou a logom BBC na krku. 

Selfridges
Zdroj: Selfridges

COS Teddy Patch-Pocket Jacket  99 €

Flísové bundy sú v posledných sezónach doslova povinnou výbavou každého mužského šatníka a inak to nebude ani počas tohtoročnej zimy. S cenou tesne pod hranicou 100 eur nás zaujal tento hrejivý svetlý variant s kontrastnými modrými vreckami od značky COS.

COS
Zdroj: COS

 Bravado The Label Graphic-Print Cotton-Jersey T-Shirt x Eminem  113 €

Ak poznáš vo svojom blízkom okolí človeka, ktorý je verným fanúšikom Eminema, ďalej už hľadať nemusíš. Značka Bravado The Label predstavila klasické bavlnené tričko v sivej farbe s grafickou potlačou rapera. Ide o archívny záber z merchu k turné s názvom The Anger Management, ktoré sa konalo v roku 2002 aj za účasti 50 Centa a skupiny G-Unit či Limp Bizkit.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

COS Checked Wool Overshirt  135 €

Britská značka COS patrí už niekoľko rokov do zoznamu našich obľúbených predajcov módy, čoho dôkazom je aj niekoľkonásobné zastúpenie jej produktov vo výbere tipov na najzaujímavejšie vianočné darčeky pre mužov. Pri sledovaní aktuálnej ponuky si našu pozornosť okrem iných kúskov získala aj táto vlnená vrchná košeľa so štvorčekovaným sivo-bielym vzorom. Nadčasový model, ktorý sa nestratí v žiadnom šatníku, čo povieš?

COS
Zdroj: COS

Kith Plaid Mix Ludlow Button Down Shirt  145 €

Pri košeliach ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka tomuto patchworkovému kúsku spod rúk návrhára Ronnieho Fiega a jeho tímu Kith. Newyorská značka v rámci svojej kolekcie jeseň/zima 2021 predstavila množstvo skvelých modelov v prémiovej kvalite určených pre mladých ľudí a táto flanelová košeľa patrí medzi to najlepšie. 

Kith
Zdroj: Kith

Le Labo Santal 33 Eau de Parfum  145 €

Posledným tipom na najlepší vianočný darček do 150 eur pre mužov, ktorí sledujú módu, je parfum z dielní newyorskej značky Le Labo. Ide o drevito-orientálnu vôňu Santal 33 s výraznými tónmi santalového dreva, kardamómu, pižma a kože s označením unisex, ktorá dodá svojmu nositeľovi sebavedomie aj sexepíl.

Selfridges
Zdroj: Selfridges
Domov
Zdieľať
Diskusia