Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. novembra 2021, 14:29
Čas čítania 0:36
Kamila Šebestová

Hasička z Rače visí na hrazde a oblieka si zásahový oblek. K výzve #hrazdachallenge sa prvýkrát pripojila aj žena

NEWS HASIČSKÝ A ZÁCHRANNÝ ZBOR
Uložiť Uložené

Hasiči sa zabávajú výzvou. Musia si na hrazde obliecť hasičský zásahový oblek.

Račianska hasička Martina Olenočinová je prvá žena, ktorá podstúpila hasičskú výzvu #hrazdachallenge. Počas toho, ako visela na hrazde, zvládla obliecť si hasičskú uniformu. „Maťka, super!“ podporovala ju počas natáčania kolegyňa. 

Martina Olenočinová z DHZ Bratislava-Rača.
Martina Olenočinová z DHZ Bratislava-Rača. Zdroj: https://www.facebook.com/prezidiumhazz/

Martina sa tak stáva prvou ženou, ktorá podstúpila túto výzvu. #hrazdachallenge spočíva v tom, že hasiči si musia obliecť svoj zásahový oblek počas toho, ako visia na hrazde. Držať sa jej musia aspoň jednou rukou. 

„#hrazdachallenge v prevedení nežnejšieho pohlavia. Ďakujeme Maťke Olenočinovej z DHZ Bratislava-Rača za super výkon,“ napísali slovenskí hasiči na svojom facebookovom profile

Táto výzva vyvolala na sociálnej sieti rozruch. Videá z hrazdy pridali viacerí hasiči, na čo reagovali ich fanúšičky. Pod videá písali šteklivé komentáre:

„Inak, nepotrebujete niekoho, kto by vám pri tejto výzve utieral pot z čela?“ píše jedna z nich. „Mne by úplne stačilo, keby sa len vyzliekli, nemusia sa toľko trápiť s tým obliekaním,“ tvrdí ďalšia.

Hasičskú výzvu #hrazdachallenge môžeš sledovať na ich facebookovom účte

Odporúčané
Polonahý hasič visí vo vzduchu a oblieka si nohavice. Slovenskí požiarnici sa zabávajú na #hrazdachallenge Polonahý hasič visí vo vzduchu a oblieka si nohavice. Slovenskí požiarnici sa zabávajú na #hrazdachallenge 4. novembra 2021, 6:52
Domov
Zdieľať
Diskusia