Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2021, 18:30
Čas čítania 1:59
Jakub Paulík

Dexter je späť, aby napravil fiasko z poslednej série. Čo vravíme na jeho návrat?

Dexter je späť, aby napravil fiasko z poslednej série. Čo vravíme na jeho návrat?
Zdroj: Showtime
FILMY A SERIÁLY DEXTER
Uložiť Uložené

Monštrum, ktoré sa vyvíja.

Článok bude obsahovať spoilery.

Od čias, keď sériový vrah Dexter Morgan zavesil svoje krvavé hobby na klinec, ubehlo už dlhých 8 rokov. Zabijak prezývaný Bay Harbor Butcher nadobro opustil Miami a svojho malého syna Harrisona ponechal v starostlivosti priateľke Hannah.

Zo slnečnej metropoly sa presťahoval do chladného amerického mestečka Iron Lake, kde začal žiť pod zmenenou identitou. Dexter Morgan alias Jim Lindsey si získal priazeň obyvateľov, udržuje vášnivý vzťah s miestnou šerifkou Angelou a s minulosťou si udržiava spojenie len prostredníctvom ducha mŕtvej sestry Debry, ktorý sa mu zjavuje podobne ako v minulých sériách jeho adoptívny otec Harry. 

Tvorcovia už navyše vopred avizovali, že okrem Debry v seriáli uvidíme aj zabitého sériového vraha Arthura Mitchella alias Trinity Killera, na ktorého sa skutočne tešíme, pretože patril jednoznačne medzi najlepších zloduchov celého seriálu.

Dexter
Dexter Zdroj: Showtime

Dexterova ničím nerušená idylka v Iron Lake nemohla trvať naveky, o čom sa diváci presvedčia hneď v úvodnej časti novej série. Jej rozbeh je v porovnaní s predošlými epizódami výrazne pomalý, čím tvorcovia vhodne poukazujú na to, ako sa Dexterov akčný život plný vyšetrovania a vrážd zmenil na relatívne obyčajnú rutinu. Tá mu pomáha udržiavať sa pri zmysloch a nepodľahnúť volaniu krvi.

Domov
Zdieľať
Diskusia