Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2021, 17:30
Čas čítania 1:04
Richard Balog

Termobielizeň, prilby, rukavice aj páperovky. Značka Fendi predstavuje kolekciu pre milovníkov lyžovania

Termobielizeň, prilby, rukavice aj páperovky. Značka Fendi predstavuje kolekciu pre milovníkov lyžovania
Zdroj: Fendi
MÓDA FENDI MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Jednotlivé modely oblečenia a doplnkov sú už teraz dostupné v online obchode módneho domu. Ceny sa pohybujú v stovkách eur.

Tohtoročná lyžiarska sezóna sa začína už o niekoľko týždňov a pevne veríme, že nebude pre pandémiu zrušená ako po uplynulých silvestrovských oslavách. Ak patríš medzi lyžiarov, ktorí si na zjazdovke potrpia na kvalitnom a štýlovom vybavení vrátane doplnkov, potom je nová kolekcia z dielní talianskeho módneho domu Fendi ako stvorená pre teba. 

Vedenie spoločnosti predstavilo prostredníctvom štúdiových záberov odevy pre mužov aj ženy, v ktorých nesplynieš s davom v žiadnom stredisku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Odporúčané
Priesvitná bielizeň aj luxusná páperová bunda. Kim Kardashian predstavila spoluprácu s módnym domom Fendi Priesvitná bielizeň aj luxusná páperová bunda. Kim Kardashian predstavila spoluprácu s módnym domom Fendi 26. októbra 2021, 7:47

Návrhársky tím v službách Fendi zostal verný plynulému prechodu k trvalej udržateľnosti a pri výrobe použil 100 % obnoviteľné kačacie perie, nylonovú priadzu či materiál ECONYL na ľahších dieloch vrchných vrstiev.  

Celá kolekcia určená na obdobie jeseň/zima 2021 sa nesie v neutrálnych farebných tónoch doplnených čiernou a väčšine modelov nechýba ani ikonický monogram značky FF. Okrem hrubých páperových búnd a nohavíc nájdeš v ponuke aj kvalitnú termobielizeň, prilby, lyžiarske okuliare, rukavice, ale takisto obuv, teplákové súpravy, čiapky či šály. 

Domov
Zdieľať
Diskusia