Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2021, 20:00
Čas čítania 1:13
Kamila Šebestová

TOP 3 v stredu: Takmer 5 000 nových prípadov, nahrávky z chaty o vražde Lipšica a agresívny futbalista

REFRESHER DANIEL LIPŠIC FUTBAL KORONAVÍRUS ROBERT FICO TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Tri udalosti dnešného dňa, ktoré by ti nemali uniknúť.

Takmer 5 000 nakazených koronavírusom

Za utorok (26. 10.) odhalili laboratóriá 4 746 pozitívnych na covid-19 po PCR testoch, čo je najviac od vrcholu druhej vlny v januári. Pozitivita PCR testov je 24 percent. Viac ako 70 percent z pozitívne testovaných nebolo zaočkovaných. Pribudlo aj 22 úmrtí a počet hospitalizovaných sa zvýšil o 50 na 1 352 ľudí.

Odoberanie testu.
Odoberanie testu. Zdroj: TASR/Milan Kapusta

„Zrazíme Lipšica na priechode“

V uniknutých nahrávkach z chaty pri Leviciach zazneli agresívne výroky. Marek Para a Miroslav Bödör sa na poľovníckej chate pri Leviciach správali v neprítomnosti Roberta Fica a Roberta Kaliňáka inak. Gašpar mladší rozpráva o Kaliňákovi v jeho neprítomosti veľmi vulgárne a naznačuje, že ak by mohol, fyzicky by mu ublížil.

 ... Tu bude vyprávať, že kto rodina. K***t, by som mu pichol tú vidličku do čela,“ reaguje podľa denníka Postoj Gašpar mladší na Kaliňákove predchádzajúce slová o tom, že Tibor Gašpar je pre neho ako rodina. 

Odporúčané
EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) 19. marca 2024, 11:30

Pavol Gašpar a Marek Para majú v zuboch aj súčasného šéfa Úradu špeciálnej prokuratúry Daniela Lipšica. „Jedine, že ho zrazíme na priechode aj bez ponožiek,“ hovorí Para o Lipšicovi podľa Denníka N.

Záber zo skrytej kamery v poľovníckej chate.
Záber zo skrytej kamery v poľovníckej chate. Zdroj: Aktuality.sk

Iba 15-ročný futbalista stratil na ihrisku nervy

Iba 15-ročný hráč futbalového klubu Trhovište po zápase brutálne napadol rozhodcu. Na videu, ktoré sa šíri sociálnymi sieťami, vidieť, ako Michal Milenky, futbalista klubu Družstevník Trhovište, kruto udrel do tváre rozhodcu Petra Pavla.

Napadnutý rozhodca Pavlo potvrdil, že po útoku mal rozťatú peru, ktorá značne krvácala. Hoci dĺžka liečenia podľa neho nepresahuje sedem dní, rozhodol sa podať na útočníka trestné oznámenie.

Instagramový post dňa 

Emily Ratajkowski opäť zdoláva rekordy na Instagrame. Svojou fotkou z detstva ohuruje svojich sledovateľov. V príspevku napísala len číslo 13, takže je zjavné, že má na fotke trinásť rokov. Pózuje na nej v zábavnom domácom outfite pred vianočným stromčekom. Na fotke z detstva sa na seba dosť podobá, jej tmavé oči a vlasy lemujú prirodzene krásne črty.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Ratajkowski (@emrata)

Domov
Zdieľať
Diskusia