Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2021, 12:45
Čas čítania 0:54
Ema Stanovská

VIDEO: Iba 15-ročný hráč Trhovišťa napadol päsťou rozhodcu. Rozťal mu peru, ktorá značne krvácala

NEWS FUTBAL
Uložiť Uložené

Napadnutý rozhodca mal po útoku rozťatú peru, ktorá značne krvácala.

Iba 15-ročný hráč futbalového klubu Trhovište po zápase brutálne napadol rozhodcu. Na videu, ktoré sa šíri sociálnymi sieťami, vidieť, ako Adrián Bogár, ktorý štartoval „načierno“ pod preukazom iného hráča, kruto udrel do tváre rozhodcu Petra Pavla. Upozornil na to portál TVnoviny.sk.

Pôvodne sme v článku písali, že agresorom bol 15-ročný hráč TJ FK Družstevník Trhovište Michal Milenky. Napokon sa ukázalo, že išlo o brata vylúčeného, ktorý na zápase štartoval neoprávnene. Išlo o zápas 4. ligy dorastu v rámci Východoslovenského futbalového zväzu (VsFZ) proti TJ Slavoj Kráľovský Chlmec. Incident sa odohral ešte v sobotu 9. októbra.

Prípadom sa zaoberala aj disciplinárna komisia VsFZ, ktorá klubu udelila pokutu 250 eur „za telesné napadnutie DO (delegovanej osoby – pozn. red.) a nedostatočnú US (usporiadateľskú službu – pozn. red.). Jeden z dorastencov Trhovišťa dostal zákaz hrania na 60 mesiacov, nejde však o agresora z videa.

Napadnutý rozhodca Pavlo pre TVnoviny.sk potvrdil, že po útoku mal rozťatú peru, ktorá značne krvácala. Hoci dĺžka liečenia podľa neho nepresahuje sedem dní, rozhodol sa podať na útočníka trestné oznámenie.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

K incidentu sa pre TVnoviny.sk vyjadril aj predseda domáceho klubu TJ FK Družstevník Trhovište Vladimír Koba: „S oboma hráčmi sme sa už rozlúčili. Oznámili sme im, že za Trhovište si už nikdy nezahrajú. Vzhľadom na to, že pochádzajú z rómskej komunity, sme sa ich snažili začleniť do kolektívu, aby sa venovali niečomu zmysluplnému. A potom sa vám takto odvďačia.“

Domov
Zdieľať
Diskusia