Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. októbra 2021, 16:34
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

„Pichol by som mu vidličku do čela,“ ohováral Kaliňáka Gašparov syn na chate. Lipšica chcú zraziť na priechode

NEWS FICO A KALIŇÁK NA CHATE KAUZA OČISTEC ROBERT KALIŇÁK
Uložiť Uložené

Nahrávky z chaty pri Leviciach ukazujú na krehkosť vzťahov medzi hlavnými aktérmi. Syn Tibora Gašpara má Roberta Kaliňáka v zuboch a v jeho neprítomnosti na neho veľmi vulgárne nadáva.

Syn Tibora Gašpara, Marek Para a Miroslav Bödör sa na poľovníckej chate pri Leviciach správali v neprítomnosti Roberta Fica a Roberta Kaliňáka inak. Prepisy rozhovorov naznačujú, že vzťah advokáta Pavla Gašpara s exministrom vnútra je veľmi krehký.

Robert Kaliňák bol kedysi priamym nadriadeným policajného prezidenta Tibora Gašpara, ktorý je dnes vo väzbe. Podozrievajú ho z účasti v organizovanej skupine Norberta Bödöra. 

Gašpar mladší rozpráva o Kaliňákovi v jeho neprítomosti veľmi vulgárne a naznačuje, že ak by mohol, fyzicky by mu ublížil. Verejne prezentuje svoje tajné predstavy, ako by to spravil. 

Tibor Gašpar
Zdroj: TASR/Dano Veselovský

„... Tu bude vyprávať, že kto rodina. K***t, by som mu pichol tú vidličku do čela,“ reaguje podľa denníka Postoj Gašpar mladší na Kaliňákove predchádzajúce slová o tom, že Tibor Gašpar je pre neho ako rodina. 

Domov
Zdieľať
Diskusia