Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2021, 20:33
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Jake Gyllenhaal vykráda banku v explozívnom traileri na skvelo vyzerajúci akčný film Ambulance od Michaela Baya

Jake Gyllenhaal vykráda banku v explozívnom traileri na skvelo vyzerajúci akčný film Ambulance od Michaela Baya
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY AMBULANCE
Uložiť Uložené

Snímka dorazí do kín vo februári 2022. Sleduj skvelý prvý trailer.

Michael Bay dokáže natočiť dobrú akciu. Dôkazom je aj debutový trailer na jeho najnovší film s názvom Ambulance. Akčný triler sa do kín dostane 18. februára 2022. 

Ambulance vyzerá podľa prvého traileru ako napínavá akčná jazda s dramatickými a trilerovými prvkami. V centre diania sa ocitnú bývalý a cenami ovenčený veterán Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) a jeho priateľ a adoptívny brat Danny (Jake Gyllenhaal). Namiesto pôžičky mu Danny navrhne oveľa viac peňazí. Spoločne sa podujmú na vykradnutie banky s cieľom odniesť si z nej 32 miliónov dolárov.

Odporúčané
KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? 21. októbra 2021, 17:30

Lúpež sa nevydarí, postrelia policajtov a musia unikať pred zákonom. Ukradnú sanitku a zdá sa, že ide práve o tú sanitku, v ktorej sa nachádza zomierajúci policajt, ktorého postrelili. Musia sa tak rozhodnúť. Uniknúť pre zákonom, zbohatnúť a zachrániť svojich blízkych, ktorí peniaze potrebujú na operáciu, alebo zachrániť policajta? 

Domov
Zdieľať
Diskusia