Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2021, 15:41
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Kanye West je oficiálne Ye. Súd mu dovolil zmeniť si civilné meno

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Slávny raper sa už nevolá Kanye Omari West, ale len Ye.

Podľa zistení portálov Deadline, Rolling Stone a TMZ súd v Los Angeles súhlasil so zmenou mena Kanyeho Westa, o ktorú požiadal ešte pred niekoľkými týždňami.

Oficiálne sa už nevolá Kanye Omari West, ale len Ye. Pod týmto menom môže vystupovať aj na oficiálnych úradných dokumentoch a zároveň ho bude mať napísané v dokladoch totožnosti. Slávny raper v minulosti vysvetlil, že oslovenie Ye v jeho prípade súvisí s biblickým odkazom. „Ye je v Biblii najčastejšie používané slovo a znamená ‚ty‘,“ povedal v roku 2018. V rovnakom roku vydal aj album s takýmto názvom.

Podľa portálu TMZ už Kanye West požiadal aj o ochrannú známku na nové meno Ye, keďže chce dvojpísmenový názov použiť na dizajn ochranných rúšok proti vírusom. 

Kanye West
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
Ešte v roku 2019 sa chcel Kanye West volať Christian Genius Billionaire Kanye West. O titul miliardára sa uchádza dlhodobo; nie je to tak dávno, čo sa pre konflikt s autormi rebríčka magazínu Forbes kriticky vyjadroval k novinárom na Twitteri a dokonca zverejnil telefónne číslo editora prestížneho ekonomického magazínu.
 
Momentálne sa Kanye West vrátil na verejnosť po krátkej odmlke po vydaní albumu. Na instagramovom profile sleduje náhodných fanúšikov, ktorí si zmenia profilovú fotku na čistočiernu, a prekvapil aj účesom a maskou Fantomasa
Domov
Zdieľať
Diskusia