Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. októbra 2021, 13:47
Čas čítania 1:11
Tímea Krauszová

Na titulke Playboya je prvýkrát v histórii gay. Filipínsky influencer pózuje so známymi uškami, ktoré mala na sebe aj Kate Moss

Na titulke Playboya je prvýkrát v histórii gay. Filipínsky influencer pózuje so známymi uškami, ktoré mala na sebe aj Kate Moss
Zdroj: Jamie McCarthy/Getty Images for Michael Kors
NEWS PLAYBOY
Uložiť Uložené

Bretman Rock v minulosti so značkou spolupracoval na tvorbe dizajnového oblečenia, ale prvýkrát ho zahrnuli do editoriálu.

Bretman Rock sa stal oficiálne prvým gayom na titulke Playboya. Dvadsaťtriročný Filipínec je influencerom v oblasti krásy. Vypracoval sa cez Youtube a dnes už má aj vlastnú reláciu na MTV. Podľa CNN už Rock v minulosti so značkou spolupracoval na tvorbe dizajnového oblečenia, ale prvýkrát ho zahrnuli do editoriálu.

Nová ikona

Za sériou fotiek stojí fotograf Brian Ziff. Influencera nastajlovali so známymi plyšovými uškami, motýlikom a manžetami, ktoré mali na sebe aj ikony ako Kate Moss alebo Dolly Parton. Oblečený je v čiernom zamatovom korzete a outfit dopĺňajú čierne pančuchy a topánky na vysokom opätku. Ziff okrem toho nafotil aj ďalšiu sériu fotiek s Rockom, kde má na rukách natiahnuté čierne zamatové rukavice a pery mu zdobia malé krištáliky.

Domov
Zdieľať
Diskusia