Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2021, 8:30
Čas čítania 2:31
Martin Adam Pavlík

Spor Vémolu s Krištofičom pokračuje, ich spoločný zápas je stále v ohrození. Všetko brzdí Vémolovo ego

Spor Vémolu s Krištofičom pokračuje, ich spoločný zápas je stále v ohrození. Všetko brzdí Vémolovo ego
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON OKTAGON MMA SAMUEL KRIŠTOFIČ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vémola hlási, že v Prahe je doma a nevidí dôvod, prečo by mal nastupovať v decembrovom dueli ako vyzývateľ. K handrkovaniu o tom, kto zo zápasníkov by mal nastúpiť v ktorom rohu, sa vyjadril už aj spolumajiteľ organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný.

Veľké egá MMA zápasníkov sú častým problémom najmä pre promotérov a majiteľov organizácií. Dohodnúť sa na ideálnej výplate či iných podmienkach býva niekedy poriadne zložité. Inak to nie je ani pri súboji Karlos Terminátor Vémola verzus Samuel Pirát Krištofič. Krátko po tom, čo organizácia oznámila 25. septembra ich spoločný titulový zápas o šampióna strednej váhy (má sa uskutočniť v O2 Aréne 30. decembra), si Vémola začal klásť podmienky. 



Čechovi sa nepáči, že by mal nastupovať do klietky ako prvý, do takzvaného modrého rohu, ktorý patrí vyzývateľovi. Nastupovať do klietky ako druhý, a teda do červeného rohu, je totiž väčšia prestíž. A keďže je Krištofič momentálne držiteľom opasku strednej váhy (získal ho v zápase s Marcinom Naruszczkom v júli), pochopiteľne by mal nastupovať ako šampión, čiže druhý. Organizácia Oktagon MMA to má nastavené podobne ako všade inde vo svete a nevidí dôvod, aby sa to zmenilo.

Vémola však nesúhlasí. „Pre mňa je Pirát len ​​falošný šampión. Ak proti nemu budem musieť do klietky nastupovať ako prvý, tak nech si za mňa rovno hľadajú náhradu! Už mi to kedysi spravili v predošlej organizácii, keď ako domáci nastupoval Petr Píno Ondruš, ja ako vyzývateľ. Oktagon mi to urobil už s Attilom, aj keď to bolo vlastne u mňa doma v Prahe. A teraz by sa mi to malo stať tretíkrát? Nie, z tohto neuhnem,“ vyhlásil tvrdohlavo Terminátor pre iSport.cz.



Zmier sa s tým, že pôjdeš do modrého rohu, pretože Oktagon je svetová organizácia a nie šaškáreň, kde ty si povieš, ako to bude,“ odkázal Vémolovi následne cez sociálne siete Pirát. Terminátor si však opätovne stál za svojím. „Mne nikto nemusí hovoriť, aké sú v tomto smere vo svete pravidlá. Ja na rozdiel od neho mám naozaj s veľkými organizáciami skúsenosti. Rozhodne však nesúhlasím s tým, aby tu v Prahe v súboji so mnou nastupoval ako hlavná hviezda. Keby mal súdnosť, tak by ma nepoučoval.“

Domov
Zdieľať
Diskusia