Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. septembra 2021, 21:17
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Beštia z Česka vraj hádzala svoje obete prasatám. Obávaný sériový vrah bude mať vlastný seriál

FILMY A SERIÁLY IVAN ROUBAL SÉRIOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Až do svojej smrti tvrdil, že je nevinný.

Daniela (Kamila Trnková) je koncipientkou, ktorá pracuje na prípade brutálneho sériového vraha Ivana Roubala (Hynek Čermák). Je však presvedčená o jeho vine, a tak ju trápi morálna dilema, či má chladnokrvného zločinca vôbec obhajovať. 

Tvorcovia z Česka na čele s režisérkou Terezou Kopáčovou pracujú na minisérii s názvom Případ Roubal, ktorej hlavnou postavou bude neslávne známy sériový vrah Ivan Roubal, píše irozhlas.cz.

„Diváci môžu očakávať napätie, zaujímavé postavy v podaní skvelých hercov, poctivú kriminálnu líniu a vernú atmosféru 90. rokov,“ tvrdia producenti z Evolution Films Ondřej Zima a Pavel Berčík. Miniséria bude mať premiéru v októbri na Voyo Originál.

Ivan Roubal
Ivan Roubal Zdroj: VOYO Originál

Roubal svoje obete zväzoval a vychutnával si, ako sa dusia vlastnou váhou. Pred súdom sa na obžalobe smial a tvrdil, že je nevinný. Na prelome milénia ho nakoniec odsúdili na doživotie. Vo väzení zomrel v roku 2015.

Odporúčané
Účinkoval v českom Milionárovi a za vyhraté peniaze si nakúpil vražedné zbrane. Lesný vrah mal nadpriemerné IQ a necítil emócie Účinkoval v českom Milionárovi a za vyhraté peniaze si nakúpil vražedné zbrane. Lesný vrah mal nadpriemerné IQ a necítil emócie 21. apríla 2024, 12:30

Povráva sa, že niektoré z obetí dal zožrať prasatám, a preto ich polícia nikdy nenašla. Oficiálne ho odsúdili za 5 vrážd, no v skutočnosti ich mohlo byť viac. Jeho statok Pohádka, na ktorom žil, dodnes priťahuje množstvo zvedavcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia