Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. septembra 2021, 22:04
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Halloween zabíja. Sleduj finálny trailer na ďalší masaker s Michaelom Myersom a jeho krvavým nožom

Halloween zabíja. Sleduj finálny trailer na ďalší masaker s Michaelom Myersom a jeho krvavým nožom
Zdroj: Universal Studios
FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN KILLS
Uložiť Uložené

Halloween Kills vyjde v našich kinách už v októbri 2021.

Halloween Kills uvidíme po ročnom odklade už o mesiac, akurát včas na halloweenske obdobie. Na internete si už môžeš prečítať prvé recenzie, z ktorých je jasné, že pôjde o slabší film než v prípade „jednotky“ z roku 2018.

Predovšetkým ide o klasické pokračovanie, kde je všetkého viac, no pôsobí to jednotvárne a všelijako, len nie sviežo a originálne. Ak však obľubuješ horory, slashery a ságu Halloween, zrejme by ti kino ujsť nemalo. Predsa len, Michael Myers je legenda. 

Odporúčané
Recenzia: 3. séria Sex Education Recenzia: 3. séria Sex Education 20. septembra 2021, 20:30

Finálny trailer na to jasne poukazuje, keď vidíme niekoľko scén, ktoré by v reálnom svete vyústili do jeho zabitia či dolapenia, ale očividne je úplne jedno, čo sa Myersovi postaví do cesty. Zmetie to bez sekundy premýšľania a následne sa pustí do ďalšej obete. 

Hlavnou postavou bude opäť Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) a jej rodina. Film režíruje David Gordon Green, ktorý natočil aj „jednotku“ pred 3 rokmi. O rok sa pritom dočkáme tretieho dielu, ktorý by mal sériu zase na istý čas uzatvoriť. Premiéra je naplánovaná na 14. október.

Domov
Zdieľať
Diskusia