Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2021, 16:17
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Toto viac nebude škola sexu. Otis a Maeve čelia v traileri na Sex Education iskriacej vášni aj novej prísnej riaditeľke

Toto viac nebude škola sexu. Otis a Maeve čelia v traileri na Sex Education iskriacej vášni aj novej prísnej riaditeľke
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Trailer na tretiu sériu Sex Education sľubuje drámu v škole Moordale, kde začínajú platiť prísne pravidlá.

Otis a Maeva sú späť. Fanúšikovia sa nevedeli dočkať tretej série obľúbeného seriálu Sex Education, a tak ich teraz Netflix potešil novým trailerom, na základe ktorého môžeme dedukovať, čo sa bude v novej sérii diať.

V posledných častiach druhej série síce Otis vyznal lásku Maeve, ale nedočkal sa očakávanej odpovede, čo sa podľa všetkého v nových epizódach zmení. Chémia medzi oboma postavami je nespochybniteľná, lenže zatiaľ môžeme stále iba hádať, či sa napokon tento potenciálny vzťah skončí šťastne alebo majú tvorcovia v rukáve zvrat.

Nová séria sa zrejme bude niesť v znamení zmeny na poste riaditeľky školy Moordale, ktorá chce zakročiť voči reputácii svojej vzdelávacej inštitúcie ako školy, kde sa deň čo deň všetko točí výlučne okolo sexu. Sexuálna poradňa, ktorú Otis prevádzkoval, tak bude pod obrovským tlakom, aby mohol vo svojej aktivite pokračovať.

Odporúčané
Maroš Žilinka odpovedá na otvorený list šéfredaktorky SME a šéfredaktorov Denníka N a Aktualít. Tvrdí, že redakcie porušili zákon Maroš Žilinka odpovedá na otvorený list šéfredaktorky SME a šéfredaktorov Denníka N a Aktualít. Tvrdí, že redakcie porušili zákon 7. septembra 2021, 13:37

Vzťah Adama a Erica sa však zdanlivo vyvíja veľmi dobre, a tak svoje spojenie možno pomaly posunú na novú úroveň. Zrejme však rýchlo narazia na striktný prístup novej riaditeľky, pretože už z trailera vyplýva, že v škole Moordale po novom platí pravidlo o povinnom nosení uniforiem. Vzbura sa začína už 17. septembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia