Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2021, 20:06
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Tom Cruise je beštia. Kvôli šialenej scéne v Mission: Impossible 7 urobil 500 zoskokov z lietadla a 13-tisíc skokov na motorke

Tom Cruise je beštia. Kvôli šialenej scéne v Mission: Impossible 7 urobil 500 zoskokov z lietadla a 13-tisíc skokov na motorke
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7
Uložiť Uložené

Mission: Impossible 7 uvidíme v kinách v máji 2022. Tom Cruise pri natáčaní filmu riskoval svoj život hneď niekoľkokrát.

Tom Cruise je beštia. Spochybňovať to už nemá vôbec význam a nás len mrzí, že má už 59 rokov. Keby mal 30, v Hollywoode by ešte urobil slušnú melu a zmenil by prístup, aký Hollywood a filmári prijali, pokiaľ ide o natáčanie akčných blockbusterov. Cruise v súčasnosti natáča Mission: Impossible 7, zatiaľ čo už netrpezlivo očakávame aj premiéru Top Gun 2: Maverick.

Obe tieto snímky ukázalo štúdio Paramount divákom na Cinemacone a podľa opisov ukážok sa máme na čo tešiť. Opisovať scénu z Top Gun: Maverick ti nejdeme. My sme urobili tú chybu, že sme si prečítali prepis prvých 13 minút, ktoré Paramount ukázal, a tebe radíme, aby si to nespravil a zašiel do kina (19. novembra 2021).

Odporúčané
10 filmov z 21. storočia, ktoré by dnes nemohli vzniknúť. Sú sexistické a urážajú rasy či celé národy 10 filmov z 21. storočia, ktoré by dnes nemohli vzniknúť. Sú sexistické a urážajú rasy či celé národy 27. augusta 2021, 14:30

O Mission: Impossible 7 toho zatiaľ tak veľa nevieme. Jedným z kaskadérskych kúskov je scéna, v ktorej sa Cruise osobne na motorke spustí po rampe postavenej nad útesom, následne z nej zoskočí, otvorí za letu padák a pristane na zemi. Ako sa ukázalo, Cruise to v priebehu dňa spravil neuveriteľných 6-krát, len aby zo scény dostal maximum. Je preto pravdepodobné, že zničil 6 drahých motocyklov. Cruise kvôli tomu aj poriadne trénoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia