Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2021, 22:18
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Trailer na Spider-Man: No Way Home je najsledovanejším trailerom histórie. Prekonal aj Avengers: Endgame

Trailer na Spider-Man: No Way Home je najsledovanejším trailerom histórie. Prekonal aj Avengers: Endgame
Zdroj: Sony Columbia/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Koľkokrát si trailer na Spideyho videl ty?

Videli sme leaknutý trailer a asi 3-krát sme videli aj oficiálny. Na prvé zábery zo Spider-Man: No Way Home sme čakali príliš dlho, rovnako ako celý svet. Nikto však nečakal, že tá túžba po jeho novom príbehu bude taká obrovská.

Za prvých 24 hodín si totiž ľudia pustili trailer neuveriteľných 355 miliónov ráz. Prekonali tak Avengers: Endgame, ktorému sa podarilo nazbierať „len“ 289 miliónov videní. A to sme stále nevideli Tobeyho Maguiera či Andrewa Garfielda. Trailer dokázal vygenerovať takéto čísla aj napriek tomu, že ho niekto v zlej kvalite leakol 24 hodín predtým a že nikto nevie, aká bude vlastne v decembri situácia v kinách. 

Odporúčané
Svet Marvelu: Trailer pre Spider-Man 3 odhalil Sinister Six, multiverse a veľa ďalších tajomstiev. Uvidíme vo filme aj Daredevila? Svet Marvelu: Trailer pre Spider-Man 3 odhalil Sinister Six, multiverse a veľa ďalších tajomstiev. Uvidíme vo filme aj Daredevila? 24. augusta 2021, 15:30

Nostalgia je silná a vidina návratu Doctora Octopusa v podaní Alfreda Molinu je proste príliš lákavá. Aj diváci, ktorí Toma Hollanda ako Petra Parkera/Spider-Mana veľmi nemusia (ak takí vôbec sú), si trailer okamžite pustili. Vo filme totiž uvidíme postavy z pôvodných dvoch verzií Spider-Mana. Viac sa o tom dozvieš v rozsiahlom článku tu. Premiéra nás čaká 17. decembra 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia