Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2021, 7:15
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Britney Spears vysvetlila, prečo si fotí nahé prsia na Instagram

Britney Spears vysvetlila, prečo si fotí nahé prsia na Instagram
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
NEWS BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Speváčka, ktorá dlho bojovala o svoje práva, sa otvorila na sociálnej sieti. Vysvetlila, že nie je tehotná, len má rada jedlo a svoje telo.

„Nie, kamaráti, nepodstúpila som plastiku, ani nie som tehotná. Prsia na tejto fotke mám také, lebo milujem jedlo,“ napísala slávna speváčka Britney Spears k jednej z posledných fotiek. Po sérii snímok, na ktorých sa pred miliónmi sledovateľov ukazuje bez podprsenky, konečne vysvetlila, prečo sa rozhodla prezentovať sa týmto spôsobom.

Napísala, že sa nechystá do striptízových klubov a ani sa takto nebude na Instagram fotiť večne. „Do tohto sveta som sa narodila nahá a úprimne cítim, že mám na svojich pleciach váhu celého sveta, keď samu seba týmto spôsobom nevyjadrím,“ napísala s tým, že samu seba vníma ako krásnu a citlivú ženu, ktorá sa na seba chce pozerať v najčistejšej možnej podobe. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Otec Britney Spears nedávno oznámil, že sa vzdá opatrovníctva, informoval portál TMZ. Jej majetok spravuje 13 rokov. V roku 2008 ju hospitalizovali v psychiatrickej liečebni a dlhé roky ju považovali za nesvojprávnu. 

Odporúčané
Britney Spears rozpovie svoj príbeh: v knihe píše o tehotenstve s Timberlakom aj o tom, prečo si v roku 2007 oholila hlavu Britney Spears rozpovie svoj príbeh: v knihe píše o tehotenstve s Timberlakom aj o tom, prečo si v roku 2007 oholila hlavu 21. októbra 2023, 11:00

„Verdikt nás veľmi potešil,“ povedal právny zástupca speváčky Mathew Rosengart. „Naďalej budeme pokračovať vo vyšetrovaní správania pána Spearsa, ktorý za posledných 13 rokov zožal milióny z majetku svojej dcéry. Otca Britney Spears vyzval, aby „okamžite ustúpil“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia