Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 16:37
Čas čítania 0:53
Richard Bonde

Bratislavský obchvat D4/R7 otvoria už na jeseň. Nedobudovali však kľúčovú križovatku Ivanka-sever, ktorá by odbremenila dopravu

NEWS DIAĽNICE IGOR MATOVIČ PENIAZE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tranzitná doprava do Maďarska a Rakúska bude naďalej upchávať Prístavný most.

Počas prvých jesenných týždňov by mal byť po niekoľkoročných prácach otvorený nový bratislavský obchvat s označením D4/R7. Táto cesta mala primárne presmerovať tranzitnú dopravu z mestského obchvatu, ktorý doteraz tvorili diaľnice D1 a D2. Už teraz je však jasné, že sa to nestane.

Odporúčané
Zo závislosti od drog sa v roku 2020 liečilo menej ľudí. Väčšinu tvorili užívatelia pervitínu, heroínu a kanabisu Zo závislosti od drog sa v roku 2020 liečilo menej ľudí. Väčšinu tvorili užívatelia pervitínu, heroínu a kanabisu 11. augusta 2021, 11:34

Ako informovala RTVS, dôvodom je nedobudovaná diaľničná križovatka Ivanka-sever, ktorá mala ležať na začiatku Bratislavy, približne na úrovni terajšieho výjazdu Ivanka pri Dunaji. Na tomto mieste totiž diaľnica D1 križuje novovybudovanú diaľnicu D4. Prejazd z jednej na druhú však nie je možný.

Domov
Zdieľať
Diskusia