Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 15:34
Čas čítania 1:01
Richard Balog

Klenot na pražskej Kampe: objav krásu zrekonštruovaného barokového paláca zo 17. storočia

Klenot na pražskej Kampe: objav krásu zrekonštruovaného barokového paláca zo 17. storočia
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Ponúka súkromnú záhradu aj vínnu pivnicu. Nič veľkolepejšie dnes už neuvidíš.

Realitná kancelária Svoboda & Williams ukrýva vo svojom portfóliu množstvo výnimočných nehnuteľností a na jednu takú sa dnes pozrieme aj trochu bližšie. Ide o kompletne zrekonštruované barokové sídlo z roku 1602 od architekta Kryštofa Dientzenhofera, ktoré patrí medzi najväčšie krásy pražskej Kampy

Toto rodinné sídlo so súkromnou záhradou a s parkovaním má výnimočnú polohu pri romantickej Čertovke – vodnom náhone opradenom mnohými legendami. Prestížna adresa je v pešom dosahu významných úradov, mnohých pamiatok, parkov, ale aj historických záhrad. 

Odporúčané
Modernou dýchajúci penthouse s nekonečným výhľadom na dominanty Prahy a kalifornskou atmosférou Modernou dýchajúci penthouse s nekonečným výhľadom na dominanty Prahy a kalifornskou atmosférou 3. augusta 2021, 13:34

Podlažie domu s úžitkovou plochou na úrovni 400 štvorcových metrov tvorí vstupná hala, spoločenská miestnosť prepojená so spomínanou záhradou, kuchyňa, jedáleň, hosťovská spálňa, zádverie a kúpeľňa spojená s toaletou. 

Na 1. podlaží sa nachádzajú dve klimatizované spálne s vlastnými kúpeľňami, pričom jedna z izieb má vlastný šatník a vstup na terasu s príjemným výhľadom. Priestory 2. podlažia ponúkajú 30 metrov dlhý apartmán so spálňou, en-suite kúpeľňou a šatníkom. 

Interiér zdobia dochované a starostlivo zreštaurované historické prvky. K nadštandardnému vybaveniu patria napríklad aj masívne dubové podlahy, mramorové obklady v kúpeľniach či kuchynská linka so žulovou pracovnou doskou a prémiovými spotrebičmi značky Gaggenau.

V záhradnej časti s výmerou viac ako 500 štvorcových metrov čaká na budúcich majiteľov množstvo zelene a okrasných stromov. K pôsobivej atmosfére prispievajú aj okolité paláce, medzi ktorými sa vinú úzke uličky smerujúce k parku na ostrove Kampa na Malej Strane, blízko historického centra.

Viac informácií vrátane ceny sa dozvieš na stránkach realitnej kancelárie a teraz si už vychutnaj galériu, ktorá ťa presvedčí o tom, že rekonštrukcia nemusí byť nutne moderná, aby dokázala zaujať. My dávame tomuto luxusnému bývaniu v Prahe plný počet bodov. 

Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(14)
Domov
Zdieľať
Diskusia