Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2021, 19:27
Čas čítania 0:41
Richard Balog

Rihanna je oficiálne miliardárkou a zároveň najbohatšou hudobníčkou na svete

Rihanna je oficiálne miliardárkou a zároveň najbohatšou hudobníčkou na svete
Zdroj: Getty Images/Samir Hussein
NEWS RIHANNA
Uložiť Uložené

Rodáčka z Barbadosu aktuálne prežíva najlepšie obdobie vo svojom živote.

Viac ako 15 rokov tvrdej práce prinieslo Rihanne titul miliardárky. Informuje o tom magazín Forbes. Hodnota jej majetku sa blíži v prepočte k 1,5 miliardy eur a to robí z barbadoskej hviezdy aj najbohatšiu hudobníčku a druhú najbohatšiu ženu v zábavnom priemysle po Oprah Winfrey. 

Odporúčané
Ľahké hodvábne šaty, farebné súpravy či ľanové košele. Slovenky a Češky si módu užívajú aj počas horúcich letných dní Ľahké hodvábne šaty, farebné súpravy či ľanové košele. Slovenky a Češky si módu užívajú aj počas horúcich letných dní 2. augusta 2021, 15:26

Podľa dostupných informácií je väčšina bohatstva speváčky daná hodnotou jej mimoriadne úspešnej značky Fenty Beauty, ktorú založila v roku 2017. Aktuálne má Rihanna v spoločnosti z portfólia LVMH 50-percentný podiel a z celkovej hodnoty na úrovni 2,8 miliardy amerických dolárov si ukrojila polovicu. 

Zvyšná časť jej príjmov pochádza z tržieb značky spodnej bielizne Savage x Fenty, v prepočte cca 225 miliónov eur, a z hudobných či hereckých aktivít. Impérium pritom plánuje 33-ročná hviezda už 10. augusta rozšíriť aj o vlastný parfum, ktorý sa, predpokladáme, bude predávať minimálne rovnako dobre ako ostatná kozmetika. 

Rihanna aktuálne prežíva pravdepodobne najlepšie obdobie svojho života, a to nielen vďaka množstvu zarobených peňazí. Šťastie v láske konečne našla po boku rapera A$AP Rockyho, s ktorým tvorí najštýlovejší pár v hudobnom priemysle. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Forbes (@forbes)

Domov
Zdieľať
Diskusia