Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2021, 11:03
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Billie Eilish vydala druhý sólový album, je úprimnejší a pozitívnejší než debut

Billie Eilish vydala druhý sólový album, je úprimnejší a pozitívnejší než debut
Zdroj: REFRESHER/Filip Poreba
HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Happier Than Ever je po dlhom čakaní oficiálne vonku. Album je úprimnejší a pozitívnejší v porovnaní s hviezdnym debutom.

Billie Eilish splnila sľub a vydala druhý sólový album, na ktorom pracovala počas posledných dvoch rokov. Skoro polovicu skladieb stihla publikovať už skôr, zároveň sme sa dočkali aj niekoľkých videoklipov. V porovnaní s predchádzajúcou tvorbou ide o sériu pozitívnejších skladieb, ktoré sú zároveň osobnou výpoveďou mladej speváčky. 

Albumom sa bude opäť uchádzať o mnohé rekordy, ktoré prekonal už debut When We All Fall Asleep Where Do We Go. Zároveň očakáva nominácie vo všetkých prestížnych súťažiach od Grammy až po MTV Music Awards. 

Odporúčané
Billie Eilish sa hľadá, široké mikiny vymenila za korzety. Jej kariéra má rýchlejší spád ako Lady Gaga Billie Eilish sa hľadá, široké mikiny vymenila za korzety. Jej kariéra má rýchlejší spád ako Lady Gaga 24. júla 2021, 12:30

Mladá speváčka zároveň v posledných mesiacoch zmenila imidž a pridala na kontroverzii. V kontexte svojich starších vyjadrení však len plní záväzky, ktoré avizovala. 

Album so 16 skladbami nahrala bez hostí. Billie Eilish k nemu o pár dní vydá aj oficiálny koncertný film s premiérou na streamovacej platforme Disney+. Zatiaľ si všetky skladby môžeš vypočuť na Spotify alebo Apple Music. 

Domov
Zdieľať
Diskusia