Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2021, 13:30
Čas čítania 1:09
Richard Balog

Vysoké stropy, dubové podlahy a pešia dostupnosť Starého Mesta. Toto je najkrajší zrekonštruovaný 3-izbový byt v hlavnom meste

Vysoké stropy, dubové podlahy a pešia dostupnosť Starého Mesta. Toto je najkrajší zrekonštruovaný 3-izbový byt v hlavnom meste
Zdroj: Arvin & Benet
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY ARVIN & BENET
Uložiť Uložené

Zabudni na byty v novostavbách s podlažnou plochou 60 metrov štvorcových. Bývanie neďaleko Račianskeho mýta ponúka takmer 3-krát viac za podobnú cenu.

Ponuka lukratívnych nehnuteľnosti v Bratislave je aktuálne bohatšia o charizmatický 3-izbový byt neďaleko Račianskeho, respektíve Trnavského mýta. Nehnuteľnosť pribudla do portfólia realitnej kancelárie Arvin & Benet len pred niekoľkými hodinami a predpokladáme, že nového majiteľa si nájde veľmi rýchlo. 

Kompletne zrekonštruované bývanie v mestskej časti Nové Mesto sa rozprestiera na podlažnej ploche 156 metrov štvorcových vrátane lodžie a jeho najvýraznejšími prvkami sú vysoké stropy a zrepasované pôvodné dubové podlahy.

Odporúčané
Architekt vďaka rekonštrukcii premenil 3-izbový byt z 50. rokov v samom srdci Bratislavy na dokonalé bývanie pre mladú rodinu Architekt vďaka rekonštrukcii premenil 3-izbový byt z 50. rokov v samom srdci Bratislavy na dokonalé bývanie pre mladú rodinu 16. júla 2021, 19:45

Majitelia kládli pri rekonštrukcii dôraz na kvalitu použitých materiálov aj na zachovanie historického nádychu bytu. Vďaka tomu vytvorili vizuálne zaujímavý priestor plný nadčasového zariadenia, ktorý zároveň obyvateľom poskytuje teplo domova. 

Bývanie je orientované do tichej ulice a vnútrobloku plného zelene. Z priestrannej vstupnej haly sa vchádza do jednotlivých miestností, pričom v byte nechýba ani šatník umiestnený hneď vedľa hlavnej kúpeľne. Dominantou bytu je denná časť, v ktorej sa spája obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou. Obe spálne sú výnimočné štedré na výmeru podlažnej plochy a majitelia pri ich rekonštrukcii stavili na rovnaký štýl ako v ostatných izbách, čo veľmi oceňujeme. 

Pár slov k tomuto lukratívnemu hniezdočku, z ktorého to je na skok do Starého Mesta, nám povedal aj zakladateľ realitnej kancelárie A&B Vladimír Boháč„Tento byt je unikátny tým, že spája veľmi žiadané prvky – čaro, respektíve charizmu historickej nehnuteľnosti s pocitovou sviežosťou, novotou priestoru a moderného vybavenia. Majitelia zachovali hodnotné prvky ako parkety z roku 1924, ale zároveň nehnuteľnosť vybavili novými kúpeľňami, sedacími súpravami, posteľami a podobne. Človek má pocit, že je v novostavbe a súčasne si vychutnáva atmosféru starej budovy. Budúci majiteľ si kúpou tejto nehnuteľnosti zabezpečuje pokoj na duši, okamžite bývanie a v neposlednom rade čas a nervy, ktoré ušetrí na rekonštrukcii.“

Mimochodom, cena nehnuteľnosti je 479 000 eur a viac informácií už nájdeš na webe predajcu. 

Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Arvin & Benet.

Arvin & BenetArvin & BenetArvin & BenetArvin & Benet
Zobraziť galériu
(13)
Domov
Zdieľať
Diskusia