Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2021, 18:04
Čas čítania 0:25
Viktor Kniš

Mám poukážky do McDonaldu, tvoj otec je terorista, si veľká bomba. Čo píšu chalani babám do správ a čo nezaberá?

REFRESHER VZŤAHY
Uložiť Uložené

V najnovšej ankete sa Becca pýtala, čo chalani píšu babám do správ. Existuje podľa nich nejaký tip, ako správne rozohrať hru v DM?

 

Mladých Sloveniek sme sa v uliciach Bratislavy pýtali, ako sa ich snažia muži zbaliť prostredníctvom sociálnych sietí. Prečítali nám tie najhoršie baliace frázy a prezradili aj, čo na ne v skutočnosti funguje. Niektoré správy boli také nechutné, že sa dokonca báli prečítať ich nahlas. Muži vo všeobecnosti skúšajú najmä frázy týkajúce sa sexu, ale aj otrepané prirovnania. 

Vyspovedali sme aj niekoľkých mužov, ktorí nám potvrdili, že používajú aj tento typ nie práve vynaliezavých viet. Nájdu sa aj takí, ktorí sú ešte sebavedomejší a myslia si, že im stačí zavolať dievča von. 

Viac sa už dozvieš v samotnom videu, ktoré je však v prvom rade návodom, ako to nerobiť. 

Odporúčané
Neonacisti a teroristi na Tiktoku: Prečo im prechádzajú hákové kríže a propagácia zbraní? Neonacisti a teroristi na Tiktoku: Prečo im prechádzajú hákové kríže a propagácia zbraní? 16. júla 2021, 9:37
Domov
Zdieľať
Diskusia