Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2021, 6:57
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Vylúčili ju z olympiády pre marihuanu v krvi, teraz jej vape značka ponúka 250-tisíc dolárov ako ambasádorke

NEWS MARIHUANA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Richardson sa síce nepredstaví na olympiáde, ale dostala príležitosť využiť svoju kauzu s marihuanou.

Mala nádej na olympijské medailové umiestnenia, ale pozitívny nález marihuany v krvi jej znemožnil v Tokiu súťažiť. Šprintérka Sha’Carri Richardson minulý mesiac absolvovala krvné testy, v ktorých jej našli látku THC z marihuany. Teraz môže z THC finančne profitovať, informuje TMZ.

Atlétka po testoch priznala, že rastlinu si zafajčila v štáte Oregon, kde je dokonca legálna, ale agentúra U. S. Anti-Doping Agency ju na mesiac vylúčila z olympijského tímu. Na najprestížnejšom podujatí sa teda neukáže, keďže ju nevybrali ani do štafetového tímu.

Spoločnosť Dr. Dabber vyrábajúca príslušenstvo na vaping a elektronické cigarety s marihuanovými náplňami ponúkla športovkyni pozíciu ambasádorky a hovorkyne značky. Richardson by sa na základe ponuky mohla stať jednou z ambasádoriek, ktoré propagujú značku a jej produkty po celom svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia