Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2021, 7:49
Čas čítania 1:10
Adam Novosad

Takýmto trikom klamem ženy, aby mi dovolili sex bez kondómu. Hviezda španielskeho Tiktoku znechutila milióny fanúšikov

NEWS SEXUALITA
Uložiť Uložené

Španielska verejnosť na chvastanie internetovej hviezdy zareagovala so znechutením.

Ženy treba týmto trikom oklamať, aby vám dovolili sex bez použitia kondómu. Mladý španielsky tiktoker Naim Darrechi doteraz nazbieral 26 miliónov sledovateľov na sociálnej platforme Tiktok, ale teraz si zavaril a schytal obrovskú vlnu kritiky za vyjadrenia o svojich sexuálnych zážitkoch, informuje Complex.

Iba 19-ročný Darrechi v rozhovore vysvetlil, že sa mu od začiatku nepozdával sex s prezervatívom, a tak vymyslel spôsob, ako ženám nahovoriť, že sa nemajú čoho báť. „Je to pre mňa s kondómom komplikované, takže ho nikdy nepoužívam,“ skonštatoval mladík.

V minulosti viackrát spal so svojimi partnerkami bez kondómu a nikdy sa mu vraj nestalo, že by niektorá z nich otehotnela, a tak si nahovoril, že by mohol byť neplodný. Odvtedy ženám priamo pred sexom hovorí, že je neplodný, a preto ani nemá zmysel kondóm používať.

Domov
Zdieľať
Diskusia