Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2021, 7:50
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Billie Eilish prišiel zazvoniť muž, ktorý tvrdil, že je satan. V 17 rokoch si kúpila tajný dom za 6 miliónov

Billie Eilish prišiel zazvoniť muž, ktorý tvrdil, že je satan. V 17 rokoch si kúpila tajný dom za 6 miliónov
Zdroj: Dave Benett/Getty Images
HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Speváčka vydáva o tri týždne nový album, a tak fanúšikom predstavuje ďalšiu prekvapivú novinku.

Billie Eilish si pre fanúšikov pripravila ďalšie prekvapenie v podobe novinky s názvom NDA. Ide o skratku pre zmluvu, ktorú dávajú podpisovať veľké korporáty zamestnancom alebo klientom v prípade uzatvárania spolupráce pri významných témach, v ktorých je dôležité držať veci v tajnosti. Tzv. zmluvu o mlčanlivosti však slávna speváčka dáva podľa vlastných slov podpisovať mužom. V novinke odhaľuje ďalšie čriepky zo svojho života a je tak opäť o niečo otvorenejšia voči svojim fanúšikom. 

Spomína aj medializovanú udalosť, keď si fanúšik vyhliadol dom jej rodičov, prišiel zazvoniť na predné dvere, následne si sadol na schody a niečo si mrmlal. Jej otcovi tvrdil, že Billie Eilish prišiel navštíviť satan.

Billie sa opäť dotýka aj témy vzťahov a navyše sa pochválila, že prvý veľký dom si kúpila, keď mala len 17 rokov. 

Odporúčané
Stojí tento rok Pohoda za to? Takýto bol prvý deň najväčšieho festivalu na Slovensku v menšom (Reportáž) Stojí tento rok Pohoda za to? Takýto bol prvý deň najväčšieho festivalu na Slovensku v menšom (Reportáž) 8. júla 2021, 17:31

Billie Eilish plní sľuby z rozhovorov, ktoré rozdala počas pandémie. Nedávno oznámila vydanie druhého štúdiového projektu s názvom Happier Than Ever. Oficiálne uzrie svetlo sveta 30. júla.

V instagramovom príspevku fanúšikom 5-násobná držiteľka Grammy prezradila, že tento album je jej obľúbený a je zároveň nadšená aj nervózna. „Nikdy som necítila viac lásky k projektu ako k tomuto,“ spresnila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia