Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2021, 7:18
Čas čítania 0:41
Daniel Mikolášik

Prvá česko-slovenská topmodelka sa na Instagrame kompletne vyzliekla. Vo svojich 56 rokoch hlása, že nahota je prirodzená

OSOBNOSTI MODELING
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Fotografia, na ktorej sa ukázala v Evinom rúchu, má už viac ako 80-tisíc lajkov.

Prvá česko-slovenská topmodelka Pavlína Pořízková najnovšou fotkou na Instagrame dokazuje, že s nahotou nemá absolútne žiaden problém. 56-ročná modelka pochádzajúca z Prostějova, ktorá sa v roku 1983 odsťahovala do USA, kde prerazila vo svetovom modelingu, sa na sociálnej sieti ukázala v Evinom rúchu.

Odporúčané
Príbehy Sloveniek, ktorým sa nevyplatilo poslať nahú fotku: Na druhý deň mi ju poslali cudzí ľudia, mali aj komentáre na môj výzor Príbehy Sloveniek, ktorým sa nevyplatilo poslať nahú fotku: Na druhý deň mi ju poslali cudzí ľudia, mali aj komentáre na môj výzor 29. novembra 2020, 9:30

Pavlína pred svojou takmer polmiliónovou fanúšikovskou základňou na Instagrame hlása, že nahota je prirodzená, nie je na nej nič zlé a ženy by sa jej nemali báť ani napriek zrelšiemu veku.

Fotografia, na ktorej sa nachádza v kúpeľni svojej hotelovej izby v Ríme úplne nahá, pričom prsia si zakrýva lakťami a v zrkadle vidno jej odhalené pozadie, má už 80-tisíc lajkov a tisícky pozitívnych reakcií od používateľov Instagramu.

Známa dietologička Erin Treloar pod jej fotku zdieľala hashtag #SexyHasnoExpirationDay, čo vo voľnom preklade znamená, že jej atraktivita nemá deň vypršania platnosti. „Môj hotel v Ríme má okrem krásnej izby aj túto peknú kúpeľňu. Po práci a následnom kúpeli som sa nudila, čo viedlo k tejto oslave narcizmu, nahej selfie. Čo iné sa dalo robiť?“ napísala k fotografii Pavlína.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Domov
Zdieľať
Diskusia