Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2021, 14:58
Čas čítania 0:27
Daniel Mikolášik

Vodič na slovenskom hraničnom priechode podpálil auto a ušiel. Motív bizarného činu aktuálne vyšetrujú

NEWS POŽIAR
Uložiť Uložené

Colníci v súvislosti s incidentom oznamujú menšie zdržanie na priechode.

Na hraničnom priechode Vyšné Nemecké medzi Slovenskom a Ukrajinou neznámy vodič zo zatiaľ neznámych dôvodov podpálil auto a ušiel. K incidentu došlo v priestore pasovej kontroly. Informovala o tom Finančná správa SR na Facebooku.

Odporúčané
ZOZNAM: Tieto hraničné priechody budú od pondelka zatvorené ZOZNAM: Tieto hraničné priechody budú od pondelka zatvorené 4. júla 2021, 16:04

Privolaní hasiči oheň uhasili a ukrajinského vodiča, ktorý požiar spôsobil, sa podarilo chytiť. Na mieste je už aj polícia. Motív podpálenia auta však zatiaľ nie je známy. Finančná správa apeluje na verejnosť, aby počkala na objasnenie celej záležitosti. Vyzýva ľudí, aby „nefabulovali zbytočné konšpirácie o dôvodoch tohto činu a nespájali ich s koronaopatreniami“.

Na mieste požiaru nedošlo k žiadnym zraneniam osôb. Colníci zároveň oznamujú menšie zdržanie na priechode v dôsledku incidentu. „Prosíme o trpezlivosť pri vybavovaní hraničných formalít vzhľadom na obmedzenú prevádzku,“ píšu na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia