Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2021, 19:52
Čas čítania 0:22
Richard Bonde

Slovenské Rýchlo a zbesilo chudobných: dvaja opití vodiči narážali do obecného majetku na starom Forde Ka a Kii Picanto

NEWS ALKOHOL AUTONEHODA
Uložiť Uložené

Obaja mali v krvi vyše dve promile alkoholu.

Alkohol za volantom zase spôsobil nehody. V priebehu niekoľkých hodín havarovali vodiči pod vplyvom alkoholu, a to len niekoľko desiatok kilometrov od seba.

Odporúčané
Takto budú od pondelka vyzerať policajné kontroly na hraniciach Takto budú od pondelka vyzerať policajné kontroly na hraniciach 4. júla 2021, 12:40

Obaja vodiči malých áut spôsobili škody na majetku. Prvý z nich, ktorý po nehode nafúkal 2,65 promile, zmasakroval dopravné značenie a strom v Lipanoch neďaleko Sabinova, druhý, ktorému z dychu zistili 2,04 promile, zase zrovnal so zemou betónové smetné koše v meste Podolínec pár kilometrov od Starej Ľubovne.

Ani pri jednej nehode sa našťastie nikto nezranil ani nezomrel. Oboch vodičov zadržali na miestach nehôd prešovskí policajti. Momentálne čelia trestnému stíhaniu pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia