Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2021, 18:20
Čas čítania 1:19
Dominik Vetrák

V Rýchlo a zbesilo 10 zrejme uvidíme Dwayna Johnsona aj Jasona Stathama. Herci sa už udobrili

V Rýchlo a zbesilo 10 zrejme uvidíme Dwayna Johnsona aj Jasona Stathama. Herci sa už udobrili
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Pre fanúšikov série Rýchlo a zbesilo máme dobré aj zlé správy.

Vyzerá to tak, že producenti a tvorcovia Rýchlo a zbesilo sa už pripravujú na návrat Dwayna Johnsona a Jasona Stathama späť do série. Režisér Justin Lin to nepriamo potvrdil v rozhovore pre Cinema Blend. Tvrdí, že neustále rozmýšľajú o postavách, ktoré nie sú vo filme, keďže niekde vo svete žijú a ich príbehy sa neskončili.

Účasť Jasona Stathama je v podstate istá. V potitulkovej scéne sa totiž herec objavil so svojou postavou Deckarda Shawa, ktorú navštívil Han. Určite si teda majú čo povedať, keďže si Deckard celý čas myslel, že Hana zabil. 

Odporúčané
10 najlepších filmov prvej polovice roka 2021 10 najlepších filmov prvej polovice roka 2021 2. júla 2021, 9:30

Účasť Johnsona už je komplikovanejšia. Nevieme, či herec ešte má záujem vrátiť sa do hlavnej série, keď so Stathamom úspešne odštartovali svoju vlastnú (chystá sa už aj Hobbs and Shaw 2). Ak si však Rýchlo a zbesilo 9 videl, dobre vieš, že séria potrebuje ako Stathama, tak Johnsona, keďže bez nich je to fakt o ničom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia