Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2021, 16:30
Čas čítania 4:36
Dominik Vetrák

Väčšinu najočakávanejších filmov a seriálov v júli uvidíš na Netflixe. Oplatí sa vôbec platiť si iné streamingové platformy?

Väčšinu najočakávanejších filmov a seriálov v júli uvidíš na Netflixe. Oplatí sa vôbec platiť si iné streamingové platformy?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Zase bude obsahu na sledovanie neúrekom. A zase väčšinu mesiaca strávime pri Netflixe.

Pri pohľade na program kín máme dojem, že minimálne v nasledujúcich mesiacoch budú streamingové platformy a kiná ponúkať vyvážené množstvo atraktívneho obsahu. Stále nemáme poňatia, ako to všetko ovplyvní tvorbu filmov a návštevu kín, ale jedno je isté – streamingové platformy tak skoro neskončia. Čo nám teda ponúknu v júli?

Odporúčané
5 najhorších filmov tohto roka: pohoreli kiná aj Netflix. Od týchto snímok sme čakali viac 5 najhorších filmov tohto roka: pohoreli kiná aj Netflix. Od týchto snímok sme čakali viac 1. júla 2021, 14:35

Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness – 8. júl

Dej animovaného seriálu sa bude odohrávať medzi 4. a 5. hrou. Hlavnými postavami budú Leon S. Kennedy a Claire Redfield. Roly postáv si zopakovali herci z Resident Evil Remake 2 a okrem kvalitných hlasov sa môžeme tešiť aj na kvalitnú animáciu, ktorá v animovaných projektoch vôbec nie je bežná. Trailer láka na veľmi slušnú, miestami hororovú a miestami akčnú zombie záležitosť s obľúbenými postavami z hier. Horšie ako celovečerné animované filmy z tohto sveta to už byť nemôže, takže sa na seriál tešíme.

Atypical – 9. júl

Finále milovaného tínedžerského seriálu o Samovi Gardnerovi (Keir Gilchrist), ktorý trpí poruchou autistického spektra. Sam je však jedným z tých šťastnejších detí. Ako 18-ročný je nesmierne aktívny, komunikatívny, empatický a inteligentný. V prvých 3 sériách zažil už všetko od vzťahov, sexuálnych skúseností, zničeného priateľstva cez manželské problémy rodičov až po odhodlanie osamostatniť sa a skúsiť žiť ozajstný život dospelého človeka.

Zvládne to však vzhľadom na svoju poruchu? Na to nám odpovie 4. séria, ktorá uzatvorí príbeh týchto úžasných postáv, čo sme si tak zamilovali.

Gunpowder Milkshake – 14. júl

Dej sa zameriava na ženskú agentúru nájomných vrahýň. Hlavnú postavu stvárnila Karen Gillan. Jedného dňa sa zľutuje nad svojím cieľom, ktorým je 8-ročné dievčatko. Namiesto zabitia ju začne ochraňovať, čím proti sebe poštve množstvo zabijakov.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Kontaktuje tak svoju matku (Lena Headey), s ktorou dajú dokopy viacčlenný ženský tím a pustia sa do desiatok zabijakov. Trailer vyzerá ako príjemná béčková akčná záležitosť s fajn herečkami, takže ak bude akcia na vysokej úrovni, mohlo by to stáť za to. 

Beastars – 15. júl

Anime zobrazuje moderný svet, v ktorom žijú zvieratá s ľudskými vlastnosťami. Avšak nie sú to len ľudia so zvieracím výzorom, niečo si zobrali aj zo svojich zvieracích inštinktov a správania. Preto na začiatku seriálu vlk loví zajačicu, pričom sa do nej neskôr zamiluje. Zvierací sex ani vraždy nie sú tvorcom tohto anime cudzie.

Prvá séria sa nám nesmierne páčila a rozhodne nechala veľa priestoru na rozširovanie príbehu. Trailer napovedá, že sa môžeme tešiť aj na zaujímavé nové postavy, ako napríklad na gigantického hada.

Explained – 16. júl

Ide o dokumentárny seriál od produkčnej spoločnosti Vox a Netflixu. Momentálne sú dostupné dve série a niekoľko špeciálnych, zameraných na sex, peniaze či koronavírus. Dokument zábavným a zaujímavým štýlom predstavuje jednotlivé témy v 20-minútových epizódach plných prehľadných infografík, faktov a rozhovorov s relevantnými špecialistami.

Každý diel je nahovorený inou osobnosťou. Ak si seriál stále nevidel, určite mu daj šancu. My sa už nevieme dočkať 3. série. Rozhodne ide o náš najobľúbenejší a pre nás najzábavnejší dokumentárny seriál.

Domov
Zdieľať
Diskusia