Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 21:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Keď ťa spolužiak zo strednej zavolá na kávičku. Slovák si uťahuje zo všetkých kvázi finančných poradcov v krátkom filme plnom peňazí a áut

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Stačí sa len pozrieť do budúcnosti!

Koľkí z nás sa už ocitli v situácii, keď si ťa tvoj starý dobrý kamarát zo strednej školy, ktorého si samozrejme dlhé roky nevidel, len tak znenazdajky zavolá na kávičku. Povieš si, že mu dáš šancu, veď sa aspoň porozprávate a pospomínate na časy dávno minulé.

On ale po chvíli vyberie dokumenty a začne ti ponúkať skvelé finančné služby. Vidíš ten oblek, vidíš kľúče od drahého auta a suverénne vystupovanie, ťažko odolať.

Všetko sa totiž dá, ak sa človek pozrie do budúcnosti a využije potenciál ostatných ľudí okolo seba – alebo si nechá dobre poradiť a zainvestuje na tie správne miesta. Ponuky od finančných poradcov z podobných pyramídových spoločností nie sú na Slovensku ničím výnimočným.

Uvedomuje si to aj Matej Zrebný, ktorý sa vo svojom novom videu dobre pozabával na účet známych firiem aj stereotypov jednotlivých poradcov. Ak nejakého poznáš, pokojne mu pošli odkaz a uvidíš, ako zareaguje.

Domov
Zdieľať
Diskusia